Záhradný hydrant

Studničky, hydranty, nástenné umývadlá vhodné do záhrady, na terasu a pod. Rýchlospojný ventil umožní rýchly a jednoduchý ručný odber vody kdekoľvek v záhrade. Zľava : Praktický a vkusný záhradný hydrant len za 99€ - pomocník do každej záhrady.

Tiež slúži na vyfúknutie závlahového systému pred zimou. Použitie: V inštaláciách: vody, pitnej vody v záhradách alebo na pozemkoch, ktoré umožňujú odber vody v zime všade . Elegantný záhradný hydrant - praktický doplnok každej štýlovej záhrady od slovenského výrobcu.

Farebné prevedenie - hnedé, zelené, strieborné, pripravujeme antracitové a zlaté prevedenie. Pohodlný odber vody na ľubovoľnom mieste v záhrade.

Odberné miesto vody inštalované pod zemou. Je vhodný ako záhradný podstavec, kvetinový stojan, či stĺpik do záhrady. Na záhradách rodinných domov, ako vodovodné hydrant napr. Kovový záhradný hydrant len za 99€ ozvláštňujúci nielen modernú záhradu - pre vaše osvieženie i zalievanie trávnika.


Nerezový záhradný hydrant, Cena: V texte, Lokalita: Bratislava. Preklad „záhradný hydrant“ zo slovenčiny do nemčiny v prekladovom online slovníku. Najrelevantnejšie výsledky prekladu „záhradný hydrant“ do nemeckého . Odoslanie žiadosti o cenovú ponuku je .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo