Gastro odsvac pr

Nerezové profesionálne odsávače pár - digestory, nerezové digestory, nástenné, priestorové, pre školské jedálne, kuchyne, reštaurácie, vývarovne , gastro . Predám gastro Digestory, odsávače rôznych veľkostí. Predám gastro digestory, odsávače rôznych veľkostí.

Odsávač pár - priestorový OPP Vám ponúkame v sekcii Odsávače pár - digestory. Odsávač pár - priestorový OPP ako aj ďalšie Odsávače pár - digestory . Digestory – odsávače pár pre profesionálnu gastronómiu.

Ponúkame: predaj: gastrozariadenie, gastrotechnika, predaj gastrotechniky a servis gastrozariadení, predaj technológie pre gastronómiu, preda.

Bazár pre predam gastro digestor nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam gastro digestor, viac nemusíte. Popis tohto výsledku nie je k dispozícii.


Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots. Predaj a servis gastro techniky, barovej techniky, vzduchotechniky, dezinfekčná a čistiaca chémia. Stránka slovenského výrobcu z materiálu nerez od roku 199 gastro. Nástěnné odsávače par modelové řady ND-v celonerezovém provedení AISI 3jsou určeny výhradně pro montáž na stěnu, vybaveny vnitřním osvětlením . BAZAR, odsavac-par-digestor-nerez-gastro-bazar-1800x900x300mm-13430.


Nástěnná celonerezová digestoř s tukovými filtry, potravinářská ocel AISI 30 . Prodám nepoužitý uhlíkový filtr do digestoře 1Kč , Chlumec nad . Digestory na predaj a kúpu v online bazári zdarma. Inzercia digestorov za najlepšie ceny na Bazar.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo