Nový tiguan test

VW Tiguan druhej generácie vyvinutý a poskladaný na báze novej modulárnej platformy s priečne uloženým motorom (MQB) skôr ako . Nová generace Volkswagenu Tiguan je prvním SUV postaveným na platformě. No tentoraz došlo aj na nečakane výraznú zmenu vzhľadu.

Nový Tiguan sa zmenil naozaj radikálne. Vo Wolfsburgu totiž urobili na pomery a . Nový Tiguan je bezesporu jedním z nejvýraznějších modelů posledního roku. Je krásný, volkswagenovsky učesaný a jezdí tak dobře, jako by .

Nový Tiguan mierne priostril a zmenil proporcie. Je o mm dlhší, o širší, ale zároveň o milimetrov nižší. Nový Volkswagen Tiguan jsme testovali v Berlíně ještě před jeho oficiálním uvedením na český trh, které proběhne 13.


Tiguan sa na svojho predchodcu takmer vôbec nepodobá. Německá skupina Volkswagen chce v nejbližších letech výrazně rozšířit svou rodinu esúvéček. Seat už prodává Atecu, se kterou jsme ale ještě neměli tu čest se svézt, Volkswagen začal nabízet nový Tiguan a Škoda začne příští rok . TDI 4Motion: Väčší, priestrannejší a hlavne dospelejší (Test). Druhá, úplne nová generácia stredne veľkého SUV od .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo