Platne na kachlovu pec

Chceme sa neustále zlepšovať, a preto by sme chceli poprosiť Vás našich zákazníkov o názor ohľadne našej stránky. Vyplnte prosím tento krátky dotazník a . Kovania na šporáky, pečiace rúry, nakladacie dvierka, platne, rúry, mriežky, ventilátory a iné.

Dvierka pre pec, či iné použitie, liatina, rozmer cm x cm. Predám vyrovnávacia zakladacia súprava, nivelačna súprava, Vyrovnavacia zakladacia sada. Platňa má otvory ktoré sa dajú vybrať a uložiť do nich kotlík.


Rošty sú odliate zo šedej liatiny 422420.

Veľkosť roštu sa zvyčajne udáva vo Viedenských palcoch (= 2mm), podľa normy sa môže líšiť až o mm. Stavba: krby, záhradné krby, krbové kachle, sporáky, pece Predaj: krbové kachle, kachľové pece, záhradné krby, grily. Popis dopytu: Chcem kúpiť liatinové varné platne na murovanú pec aj s otvorom. Cechu kachliarov Účinky sálavého tepla boli známe už v dávnej minulosti.


Liatinové výrobky sú vhodné pre spotrebiče vystavené vysokým teplotám ako sú krby, kachle, pece, a pod. Liatinové platne, rošt sú v zachovalom stave. Rozmery, výška: 87cm, šírka: 85cm, hĺbka: 55cm.


Zoberiem vašu starú aj nefunkčnú pec - cena . Košiciach ponúkame kompletný sortiment kachlí, krbov, pecí, sporákov a ich príslušenstva.

BRULA – stavebné tvarovky, sokle pre pece, rímsy. PALAZZETTI – otvorené ohniská, pizza pece, doplnky. Ceny komponentov kachľových pecí a šporákov.


Teplo, ktoré vyprodukujú, sála hlavne do varnej platne alebo do rúry. SKAMOTEC 2sú veľmi ľahké, kremičitano-vápenaté izolačné platne s.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo