Sada na otvaranie vina

Vínová sada na vína so šachom a šachovnicou. Vybrané darčekové predmety exkluzívnej a luxusnej povahy určené pre vinárov. Výber someliérskych sá otváračov, vývrtiek a doplnkov pre prácu s vínom.

Sada na víno obsahuje všetko, čo potrebujete na otvorenie dobrého vína. Ponúkame teplomer, chladničku či nosič na vína. Kvalitné sady na víno, reklamné predmety sada na víno, luxusné sady na víno online predaj. Pre všetkých Vás, ktorí hľadáte vhodný darček pre svojich priateľov, blízkych ale aj obchodných partnerov, alebo chcete niekomu podarovať niečo hodnotné ako .

Darčekové sady a predmety vhodné pre vinárov a konzumentov dobrého vína. Ak máte radi víno ​​a potrpíte si o exkluzívny set na otváranie vína tak určite to nemôžete to urobiť bez tejto sady.

Masívny pákový otvárač na víno s vertikálnym systémom pripevnenia uľahčuje. VinoTek VTAutomatický dávkovač vína na fliaš 0080100Automatický. Devítidílná luxusní stříbrná sada na víno balená v dřevěném dárkovém boxu. Tato sada vám umožňuje víno vychladit, otevřít, po té nalít a pokud jej nedopijete i vakuově uzavřít. Vývrtka s velice kvalitním tenkým vrutem je velice . Set na víno Trentino balený v krásnej luxusnej drevenej krabici, vykladanej čiernym zamatom.


V krabici nájdete otvárač korkovej zátky na víno, uzávierku na . Sada na otváranie vína v krabice (15x4xcm). Obľúbeným reklamným predmetom pre fanúšikov vína bývajú časti súpravy alebo sady na víno. Svojim prevedením a účelom zapôsobia na každého klienta . Domov a bývanie - víno a vinárske potreby: Sarap - sada na víno, Vínny set, Provzdu.


Aj stolovanie sa môže zmeniť na hru pre vaše zmysly. Ich výrobky sú ucelené, ale pritom vedia, ako .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo