Slimakove ventilatory

Slimákové ventilátory sú určené k odsávaniu vzduchu z nebytových priestorov, ako sú kuchyne, kancelárie, garáže, sklady, dielne, predajne apod. Predám slimákov, ventilátory na odsávanie prachu, pilín, dymu. Priemyselné slimákové ventilátory potrubia DALAP SKT pre distribúciu vzduchu z priemyselných objektov,predajní,kuchýň,hál,autoservisov a pod.

Ventilátory sú vybavené guľôčkovými ložiskami pre dlhšiu životnosť a bezproblémový chod. Malé radiálne ventilátory (nad 4m potrubia). Výkonově lze ventilátory zařadit do nižší až střední třídy, tzn.


Dopyt: na priemyselné slimákové ventilátory, Veľký Krtíš - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.

Priemyselné ventilátory VORTICE pre rôzne využitie v našom eshope. Predám obehové kolesá do ventilátora vhodné na sejačky Mistral ,Accord Kverneland , Vogel.

Prívod spaľovaného vzduchu je riadený dvoma nezávislými ventilátormi. Popol je po dohorení pomocou dvoch slimákov vynášaný do zásobníka popola. Potrubné priemyselné ventilátory a priemyselné axiálne ventilatory do potrubia,priemyselne potrubne ventilatory ventilator potrubny. Zajišťujeme prodej nejrůznějšího průmyslového zboží prvotřídní kvality.


Nabízíme ventilátory, elektromotory, šnekové převodovky, elektroinstalační materiál, . Ventilátory dc 12v - Ventilátory dc - Ventilátory, chladiace a vyhriev. Priemyselné ventilátory do potrubia,potrubné ventilátory radiálne a priemyselné ventilátory axiálne aj slimákové ventilátory. Radiálne priemyselné ventilátory predaj,priemyselný ventilátor na predaj,axiálne ventilátory priemyselné lacné,výkonné radiálne ventilátory, priemyselné . Průmyslový ventilátor DALAP SKT pro vzduchovody o rozměru 140xmm.


POUŽITÍ Ventilátor je určen k odsávání a ventilaci různých prostor.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo