Fazzini odsávačka

Prenosná odsávačka pre malé chirurgické zákroky s profesionálnym použitím. Pridané výrobky Odsávačka F-6 Viacpanelový paraván a Aneroidový tlakomer. Pridaný výrobok AED iPAD Prenosný defibrilátor.

Prenosná akumulátorová chirurgická odsávačka. Elektrická odsávačka môže byť napájaná z bežnej . FAZZINI ODSÁVAČKA ELEKTRICKÁ F-(chirurgická) 1xks. Prenosná odsávačka; Rozmery: 35x21xcm; Hmotnosť: kg; Napájanie: 2V, 50-Hz; .

Ponúkame kvalitné odsávačky rôznych druhov. Prenosná chirurgická odsávačka slúži na malé chirurgické zákroky a na odsávanie hlienov. Manometrické hodiny značky Fazzini slúžia ako náhrada k tlakomerom.


Prenosná chirurgická odsávačka slúži na malé chirurgické zákroky a na odsávanie . Přenosná odsávačka pro malé chirurgické zákroky a post-tracheotomii, pro domácí použití.

K 6858 Odsávačka FAZZINI F-2 s príslušenstvom, FAZ. P 7380 Súprava irigačná - klystírovacia FAZZINI, s rektálnou a vaginálnou koncovkou, FAZ. Popis: Přenosná odsávačka pro malé chirurgické zákroky, pro profesionální použití, s dvojitým . Popis: Přenosná odsávačka pro malé chirurgické zákroky a post-tracheotomii, také pro domácí . Ponúkam na predaj málo používanú odsávačku zn.


Prenosná odsávačka pre malé chirurgické zákroky a post-tracheotomiu pre domáce použitie. Odsávačky: Medela (Basic 3 Vario, Dominant 5 Clario), Victoria, malé přenosné odsávačky Fazzini (F1 F3 F2 F3 F40), ruční odsávačka RES-Q-VAC .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo