Ferroli sun p7 nastavitve

Hořák na pelety Ferroli SUN P- nastavení servisních parametrů. Vám, že jste si vybral SUN P hořák Ferroli nejnovější koncepce a. HODINY a DEN blikají: nastavit aktuální den v týdnu pomocí tlačítka.

Vám, že ste si vybrali SUN P horák Ferroli najnovšej koncepcie. HODINY a DEŇ blikajú: nastaviť aktuálny deň v týždni pomocou tlačidiel. Kadria - aktivní nastavení hořáku Ferroli SUN Pa SUN P12.


Vyjeďte si na internetu:hořák ferroli SUN P7-nastavení servisních.

Návod k obsluze hořáku Ferroli SUN SUN 12. Peletový horák SUN Pje, po montáži a správnom nastavení, plneautomatická a nevyžaduje žiadne zásahy od užívateľa, okrem. Výkon sa samozrejme musí nastaviť podľa výkonu kotla, do ktorého je horák inštalovaný. SUN P- Pje hořák na dřevitá paliva - pelet, který je díky své.


FERROLI odmítá jakoukoli odpovędnost za případná zranęní osob nebo zvířat a poško-. A Hodiny a nastavený týdenní program se obejdou: mohou se také nastavit pře-. Hořáky Ferroli SUN P jsou určené k instalaci k teplovodním kotlům. Níže je uvedené schéma pro připojení havarijního termostatu používané v .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo