Hornbach predajne

Je to jednoduché: vyberte v menu alebo použite mapu. Potom stačí kliknúť na predajňu na mape a potvrdiť, to je . Hornbach, jeden z najväčších prevádzkovateľov stavebných a záhradných marketov v Európe, získal prestížne ocenenie obchodník roka pre dom, záhradu a .

Všetky základné informácie a ďalšie zaujímavosti o reťazci Hornbach nájdete na Zlacnene. Nájdite svojou najbližšiu predajňu Hornbach, zistite otváraciu dobu a presnú adresu. Nájdite si najbližšiu predajňu HORNBACH vo svojom okolí!


Určite ste určite niekdy zaregistrovali nákazlivý televízny šot spoločnosti HORNBACH!

Už aj na Slovensku, si môžete vybrať z pestrého sortimentu . Predajne Hornbach na Slovensku majú priemernú predajnú plochu tisíc metrov štvorcových. Tri slovenské predajne Hornbachu majú rozlohu vyše 46-tisíc m2. Vlani vygenerovali obrat bezmála miliónov eur, čo je zhruba 5eur za . Veľký rodinný hobbymartket Hornbach Vám ponúka výhodné ceny vo svojich akciových letákoch a katalógoch.


Podľa prieskumu INCOMA GfK najmä na západnom a východnom Slovensku, teda v spádových oblastiach predajní, Hornbachu patrí 12 . Momentálne môžete supermarket Hornbach nájsť napríklad v Bratislave a Košiciach. Celkom sa potom na celom našom území nachádza presne predajne . Adresa: Devínska Nová Ves, 8Bratislava, Slovenská republika tel.

Predajne Hornbach v SR , Hornbach Bratislava, Hornbach Košice. Zoznam predajní, prevádzok, obchodov, firiem, kontaktné informácie, . V severozápadnej časti Bratislavy v oblasti Bory pribudlo k predajni Metro CashCarry a čerpacej stanici Shell stavebné a záhradné centrum . Výnimkou sú predajne Hornbach, kde si dali za úlohu byť cenovo výhodní stále. Najväčší je Hornbach-Baumarkt-AG, ktorý prevádzkuje stavebné a záhradné predajne so sídlom v Bornheim Nemecko.


Všechny základní informace a další zajímavosti o řetězci Hornbach najdete na AkcniCeny. Bol som včera v hornbachu, kedže plánujem založiť akva tak som si bol pozrieť potenciálnu predajnu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo