Laserova gravirovacka

Mam na predaj laserovu gravirovacku na drevo s polovodicovim laserom s vykonom 2W 445nm s pracovnou plochou 400x400mm v . Laserová rezacka, gravírka 50w+rotacná OS, zdvih. Vlastnosti: FDA, CE certifikácia, ISO-90Certifikát kvality.

Na vytvorenie profesionálnej výzdoby formou laserového gravírovania vám stačí laserová gravírovačka NEJE DK-Pro-5. Jako základ osy x a osy y jsou dva staré skenery smontované do kříže. CNC pohon hotový, teraz treba zohnať silnejšiu laserovú diodu a ide sa rezať a gravírovať. Laserová gravírka DC-K40IV je multifunkční zařízení konstruované pro gravírování i vyřezávání z různých nekovových materiálů jako je guma, dřevo, sklo, .

Gravirovanie a rezanie laserom V nasej dielni mame dostupný 50W Laser kontrolovaný CNC. Jednoducho vieme vygravyrovať rôzne nápisy, ale aj obrázky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Postavím slabší laserovou gravírovačku.


Postavím COlaserovou gravírovačku a řezačku. Jako předloha mi bude sloužit Lasersaur nebo se inspiruju něčím ze . Jak se dají využít skenery jinak, než ke své funkci skenování? Vezměte skenery dva a můžete si vyrobit domácí gravírovačku. Inzerát Laserová gravírovačka v okrese Brno-venkov, cena 5Kč, od minipalety na Sbazar.


Gravírovačka na predaj v bazároch: Laser CO Gravírka, 60W INTEO. Cnc gravirka - laser 40w (000), 80W COLaserová gravírka 70(990), . Mohla to být laserová řezačka, laserová gravírovačka, frézka a 3D tiskárna. Vitajte na stránkach spoločnosti Uhal trade s. Potrebujete gravírovať, rezať alebo značiť laserom ?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo