Odpis stavu vodomerov

Vzor SMS správy: Peter Vodička, Vodovodná Bratislava . Pracovníci firmy TAVOS budú v našej obci od 16. Prosia občanov aby sprístupnili svoje vodomerné šachty.

Odpis stavu vodomerov a elektromerov Vytlačiť. OÚ Závod oznamuje občanom, že od soboty 25. Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a.

TAVOS, oznamuje občanom, počas tohto a budúceho týždňa (40. a 41. týždeň) budú pracovníci firmy odpisovať stavy vodomerov. Vážení odberatelia, oznamujeme Vám, že v termíne od 23. V prípade, ak Vás zamestnanec úradu v čase . Vy práveže máte povinnosť pri odpisovaní vodomerov vpustiť tohto človeka do.

V prípade vašej neprítomnosti zanechajte opis stavu na viditeľnom mieste, alebo nahláste na . Obecný úrad Urmince oznamujeme občanom, ktorí sú pripojení na obecný vodovo že v našej obci sa začne robiť odpis stavu vodomerov za . Občania, ktorí sa nebudú zdržiavať doma, nech . NBS v spolupráci so ŠÚ SR uskutočňuje na Slovensku Zisťovanie o finaciách a spotrebe domácnosti 2017. V dňoch 2a júla 20pracovníci Obecného úradu v Súľove-Hradnej vykonávajú odpis stavu vodomerov v obci Súľov-Hradná. Termíny a postup pri odčítaní vodomerov TÚV a SV.


Stav vodomera potvrdí vlastník, kde budú uvedené nasledovné údaje (Príloha č.1):.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo