Rozprašovač na terasu

Chladenie terás, ochladzovanie záhra vonkajšia klimatizácia, hmlová brána. V stredomorských oblastiach už dávno používajú na . Osviežovací set s otočnými tryskami 15m Záhradný osviežovač s otočnými mosadznými tryskami slúži ako zvlhčovač vzduchu na terasu či do altánku.

Hmlové systémy môžu byť pripevnené na markízy, slnečníky, balkóny, terasy, psie búdy, stajne, domčeky na strome, vybavenie detských ihrísk a mnoho iných. Referencie - Vybrané referencie spoločnosti SANFOG. Predaj, montáž a servis zariadení na chladenie, zvlhčovanie, odstránenie prašnosti a zápachu v . Vodnú hmlu vytvoríte aj pomocou rozprašovača, hmliaca sada je však.

Chladenie letnej terasy pomocou vodnej hmly, kompaktné zariadenie, ktoré má zabudovanú nádrž na vodu. Ručný rozprašovač určený pre všetkých pestovateľov izbových a okrasných rastlín. Postrekovač je vhodný do bytu, na terasy a . Ventilátor s rozprašovaním vodnej pary je ideálny na domáce použivanie pre menšie terasy, zariadenie má zabudovanú nádrž na vodu . Rozprašovací ventilátor na vodnú paru Chladenie terasy Vonkajšie chladenie.


Priíjemné osvieženie počas horúcich dní na záhrade alebo terase. Výsuvný postrekovač rozprašovací LPS-4–série LPS – s dostrekom m a výškou . Aplikácie pre rezorty, vodná hmla, zahmlievací systém, chladenie - zvlhčovanie vonkajších a vnútorných priestorov. Misting system - pre letné terasy, záhrady, . Ruční tlakový postřikovač vhodný do bytu, na terasy a malé zahrádky. Plastia rozprašovač Flora ekonóm různé farby lPlastový ručná rozprašovač Flora o . Pôvodný stav našej terasy nám už dlhší čas nevyhovoval.


Rozprašovač namontujeme na fľašu s impregnáciou a dlažbu postriekame. Tento vysokotlaký čistič BHDR 2500-2se stane Vaším spolehlivým pomocníkem při čištění Vašeho auto, kola, terasy, chodníku, garážových vrat atd.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo