Splyňovací kotol vigas 25

Proces splynovania prebieha v zásobníku kotla, nad žiarobetónovou dýzou. Teplovodné kotly VIGAS 1 2 4 6 8 1sú určené pre spaľovanie j . V pamätiPodobnéPonuka použitých a zlacnených teplovodných kotlov VIGAS.

Odber priamo u výrobcu (nutná obhliadka kotla) . Teplovodný kotol VIGAS s reguláciou AK4000. Náš najpredávanejší kotol vynikajúcich parametrov a špičkovej kvality. Pre verných zákazníkov kotlov VIGAS poskytujeme vernostnú zľavu z aktuálnej ceny kotla.

Zákazník si môže vernostnú zľavu uplatniť u všetkých zmluvných . Pri spaľovaní kusového dreva využíva spôsob splyňovania, ktorý je. Teplovodný kotol VIGAS DPA je určený pre spaľovanie peliet o priemere 6. Odťahový ventilátor V25; Odpúšťací ventil Honeywell TS131; Kovový popolník pred kotol. Vaše problémy spojené s vykurovaním riešia moderné, úsporné, ekologické kotly na splyňovanie drevnej hmoty - VIGAS.


Splyňovací kotol Attack DP Standard: je moderný. Teplovodný kotol Vigas s reguláciou AK4000Náš. Proces rozkurovania v kotloch na splynovanie paliva je z . Kotol VIGAS Lambda Control v prevedení s teplomerom spalín.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo