Vodna hmla na terasu

V stredomorských oblastiach už dávno používajú na chladenie terás vonkajšiu klimatizáciu. V skutočnosti ide o záves z vodnej hmly. Osviežovač vytvorí jemnú hmlu, čím zníži pocitovú teplotu.

Ochladzovanie vzduchu počas horúčav vodnou hmlou pre terasy či záhrady. Zníženie teploty cca o stupňov C a zvlhčenie vzduchu. Aplikácie pre rezorty, vodná hmla, zahmlievací systém, chladenie - zvlhčovanie vonkajších a vnútorných priestorov. Misting system - pre letné terasy, záhrady, .

Ak je vodná para udržovaná v uzavretom priestore, ako je napríklad skleník,. Hmlové systémy môžu byť pripevnené na markízy, slnečníky, balkóny, terasy, psie . Chladenie letnej terasy pomocou vodnej hmly, kompaktné zariadenie, ktoré má zabudovanú nádrž na vodu. Ochladí a osvieži vzduch na vašej terase. Posts about vodná hmla written by sanfog.


Vonkajšie terasy, záhrady, okolia bazénov a rôzne zábavné podniky, ktoré boli vytvorené veľmi starostlivo a za . Rozprašovaná vodná hmla – zmenili sme štandardné sprchy na osviežujúce brány. HF, tieto trysky vytvárajú vodnú hmlu, ktorá ešte nie je. Chladenie letnej terasy rozprašovanou vodou.


Použitím vodnej hmly dokážete znižovať teplotu o 5-15°C, udržiavate relatívnu vlhkosť v danom priestore a odstraňujete prašnosť. Príklad špeciálnych trysiek a komponentov: špeciálny držiak trysky plastová tryska Nerezová tryska. Vodnú hmlu vytvoríte aj pomocou rozprašovača, hmliaca sada je však.


Osviežovače vzduchu na terasu set - Vodná hmla. Náhradná hadička k osviežovaču vzuchu, 5m. V najväčších horúčavách môže osviežujúca vodná hmla pôsobiť takmer ako . Bary, reštaurácie, letné terasy :: Domáce terasy, bazény.


Vďaka týmto tryskám zariadenie vytvára okolo seba „hmlu“, tak aby vodné kvapky nasali čo najviac . Referencie - Chladenie vonkajšej terasy. Pomocou nášho systému sme dokázali vytvoriť vodnú hmlu, ktorá dokáže znížiť . Tento osviežovač vzduchu pracuje na princípe vytvorenia jemnej vodnej hmly, ktorá sa vytvorí pomocou piatich trysiek.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo