Immopark košice

Priemyselný park Immopark Košice nachádzájuci sa v okrese Košice I. Projekt IMMOPARK Košice predstavuje moderný priemyselný park ponúkajúci priestory vhodné na logistiku, distribúciu a ľahký priemysel s kancelárskymi . New production facility for almost 7employees opens in Košice.

Howe opened a new production facility in IMMOPARK Košice. Poznámka: Aktuálne voľná plocha 20m2. V horizonte mesiacov je možné postaviť ďalšie plochy podľa požiadaviek.

Označenie priestoru, Skladové priestory. Výsledok vyhľadávania objektu Immopark, Košice, Slovakia na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


VN prípojka, trafostanica, kompletná elektroinštalácia haly (HSF SYSTEM SK s.r.o.). IMMOPARK Košice is a modern distribution centre offering premises suitable for logistics, distribution, warehousing and light production, all in possible .

Kompletná elektroinštalácia haly (HSF SYSTEM SK s.r.o.). IMMOPARK Košice ponúka areál pre modernú výrobu a logistiku, vo výbornej lokalite Košice - Barca, hneď vedľa letiska Košice. V prevádzke na Magnezitárskej ulici zamestnáva podľa košického denníka Korzár do 900. Projekt IMMOPARK Košice predstavuje moderný priemyselný park . Viac ako 2tisíc mlogistických, primyslených a kancelárskych plôch ponúkne investorom na východe Slovenska Immopark Košice, ktorý je dôležitou . IMMOPARK Košice – dodávka a montáž kompresorovne a rozvodov stlačeného vzduchu a plynoinštalácia.


An Australian company Howe opened a new production facility in IMMOPARK Košice. Howe is one of the leading world producers of leather . Na základe Zmluvy o sprostredkovaní a poverením majiteľa vám ponúkame v priemyselnej zóne pri Košiciach .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo