Predam kozu dojku

Kozy a kozliatka za skvelé ceny, predaj kôz a kozliatok v online bazári. Predám dve ročné kozy jedna z rohmi druhá bezrohá, jedna za €. Predam kozu rohatu mensieho vzrastu s mladou kozickou ma3roky hrube cecky 80€ .

Sekcia Ovce a kozy - Bazár so zvieratami - riadková inzercia - predajte svojho psa, mačku alebo. Predám kožené pastierske kapsy cena 100€ velke 30€ male. Predám ovce ile de france, okotené s jahniatkami a aj kotné. Predam kozu rohatu mensieho vzrastu s mladou kozickou ma3roky hrube cecky 80€ spolu a .

Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie ovce, kozy a zabezpečte si rýchly predaj. Predám 4-ročnú bielu krátkosrstú kozu za EUR z rodinných dôvodov. Kúpim kozu (najlepšie bez rohov), dobrú dojku, okolie Námestova prípadne Tvrdošína.


Ponúkam na predaj kozy a alpského capa na prvej fotke koza po prvom . Inzeráty kategórie ovce a kozy s možnosťou bezplatného prídávánía inzerátov obsahujúcich ovce a kozy návštevníkmi.

Bratislavský kraj Predám kozu dojku, cena dohodou , Bratislavský kraj, Bratislava I, Bratislava II, Bratislava III, Bratislava IV, Bratislava V, Malacky, Pezinok, . Náš bazár ponúka široký výber tovaru na predaj. Popis tohto výsledku nie je k dispozícii. Príčinou nedostupnosti popisu je súbor robots. Vie my niekto poradiť aká je denná dojivosť kozy? Možno by si mohol kuknúť niekde do inzerátov, či niekto nepredáva kozu dobrú dojku.


Ponúkam na predaj slovenskú bielu kozu s dobrou dojivosťou. Predam kozu velmi dobru dojku,flakatu a bielu kozicku narodenu v marci,obidve bez rohov. Predam kozu rozdojena prvy rok, 5roka stara (priemer lite mlieka denne) je. Kupim dojnu kozu ,dobru dojku, v okruhu Ružomberok , DolnyKubín, Banska . Predam kamerunske kozy, 2x koza, alebo vymenim za inu podobne staru . Predam garaze na Mazornikove, sidlisku zapa 3-izbovy byt na Nalepkovej ulici, stavebne pozemky v Bystrej,. Tohto roku mala prvý - Predám kozu bielu bezrohú.


Predam alebo vymenim slovenskeho čuvaca za kozu dobru dojku alebo zrno.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo