Rekuperacia skusenosti

Bývam v rodinnom dome vykurovanom klasickým ustredným kurenim a teda plynovým kotlom a radiatormi. Rekuperácia a vaše skúsenosti s ňou - Kúrenie,.

Na internete si dokážete nájsť mnohé skúsenosti, avšak veľa popísaného je aj negatívneho. Ale skúsenosti sa nabaľujú a toto už dôrazne neodporúčam robiť. Riešenie predstavuje domová rekuperácia, ktorá je ale nákladná a….


To ale neplatí o lokálnej rekuperačnej jednotke DL 50.

Ako o všetkom, aj o vzduchotechnike koluje množstvo povier a polopráv ktoré spravidla šíria ľudia, ktorí s tým nemajú vlastné skúsenosti, a tak vám skúsime . Rekuperácia je spätné získavanie tepla a vetranie, resp. Môžme tiež povedať, že je to najzdravšia forma chladenia . V takomto prípade odpadový vzduch z domu s teplotou °C dokáže predhriať čerstvý vzduch s teplotou –°C až na +°C.

Tiez uvazujeme nad rekuperaciou, planujeme stavat z ytongu 37 . Ahojte, v bien zenkeri mi radia ako vykurovaciu techniku: rekuperaciu, nutene vetranie, tepelne cerpadlo. Mate niekto skusenosti iba s takymto kurenim ? Táto dlhoročná tradícia, skúsenosti a neustály vývoj dostali vetracie jednotky s rekuperáciou značky Zehnder na najvyššiu priečku medzi konkurenčnými firmami . Vzduchotechnická rekuperačná jednotka KOMFOVENT je navrhnutá na vytvorenie. Skúsenosti získané z týchto oblastí sa aplikujú a využívajú vo vývoji.


Na základe naších skúseností si dovoľujeme tvrdiť ,že rekuperácia nie je iba o návratnosti finančných prostriedkov,ale hlavne o vyššom komforte bývania,k . Decentrálna rekuperačná jednotka AIR nájde svoje uplatnenie pri vetraní. Ahoj z rekuperáciou nemám skúsenosti chystám sa otestovať bionx ale to až najskor za také mesiace. Sú tu ludia ktorý majú crystalyte motory . Má niekto skúsenosti s touto rekuperačnou jednotkou. Chcem ju nainštalovat do starého domu po nutnej výmene okien. Vysokokvalitné a tiché ventilátory zbavia Vás pachov a plesní.


Lokálna rekuperácia zvýši vašu kvalitu bývania. COMAIR vetrací systém s rekuperáciou tepla, inštalovaný v rodinnom dome, pripojený na existujúce rozvody.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo