Šalvia lekárska fajcenie

Fajčenie medovky lekárskej = liek na depresiu, uzkost,atd. Salvia Divinorum) občas nazývaná aj šalvia. Najčastejší spôsob užívania šalvie je vo väčšine prípadov fajčenie jej suchých .

No ja som mal salviu niekolkokrat a cim viac to clovek fajci,tym viac to. U nas bezne rastie salvia lekarska, pouziva sa najma do cajov. Salvia divotvorna sa u nas v prirode nevyskytuje pokial viem, . Salvia Divinorum) je silne psychoaktívna rastlina.

Doteraz je používaná šamanmi v oblasti Oaxaka, Mexiko. V záhrade stačí o ňu len trochu zavadiť a hneď šíri ďaleko do okolia svoju vôňu. Tak tomu bolo i u Peržanov a Číňanov, ktorí ju.


Už i pasívne fajčenie však nesie zo sebou riziko zdravotných komplikácií. Medovka lekárska a Púpava lekárska priaznivo .

Pri fajčení som spozoroval, že nič výrazne sa nezmenilo. Na vonkajšie použitie sa pripravuje zápar z polievkovej lyžice na dcl vody. V roku 20bola medovka lekárska vyhlásená za liečivú rastlinu roka.


Je to vlastne zriedeny vodno-alkoholicky extrakt zo šalvie lekarskej. Mohli si se mi povedat, ze ci fajcenie pocas stimulacije mohli ovplivnit kvalitu vajickok. Viete, aké choroby a zdravotné ťažkosti dokážete poraziť so šalviou?


Výsledkom je inhalácia a nie fajčenie, čím sa do tela nedostáva dym, ktorý. C; medovka lekárska, Melissa officinalis (listy) 1°C; šalvia lekárska, Salvia . Medovka lekárska - Melissa officinalis. Nechtík lekársky - Calendula officinalis.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo