Darujem mrazničku

Mrazničky, online inzercia mrazničiek zdarma na Bazar. Truhlicové, skriňové a šuflíkové mrazničky na predaj a kúpu. Je to starší typ mrazničky (priestranné šuplíku), no je stále plne funkčná, tesnenie je v poriadku, navyše pridávam aj náhradné .

Darujem alebo vymenim funkcnu mraznicku (Zadarmo), Pračka Virpul (50), Darujem za odvoz mraznicku (1), . Otocny gombik pre nastavenie hmotnosti reaguje vlastnym sposobom a tlacidlo pre zastavenie reaguje len na silne stlacenie, a. Predám nemeckú mrazničku Kuleg 6l. Samsung -Calex 1L zachovala funkcna v.

Už nehľadajte darujem chladnicku, inzercia. Hľadáte veci za ktoré nemusíte platiť, alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je. Portál určený na sprostredkovanie darovania vecí pre rodiny a jednotlivcov v núdzi.

Darujem vysoku chladnicku s mrazakom (60x60x180) v dobrom stave. Vrchná časť je mraznička a spodná časť chladnička, je 2-dverová, Š-55cm, V-155cm, . Darujem chladničku Samsung Calex 275l (25l mrazák) a mrazničku Calex. Podarujte nám chladničku s mrazničkou za odvoz Bratislava. Bratislavský kraj - Chladničky, mrazničky - darujem - pouzity - 6videní.


Predám mrazničku Gorenje 200 šuflíkovú. Náš bazár ponúka široký výber tovaru na predaj. Využiteľný objem mrazničky 1l Hlučnosť dB Počet kompresorov Počet . Mrazničky, mraziaci box, vitrína, mrazené, chladničky s mraziakom, mrazničky, Mraziaci box, LACNO PREDÁM, Darujem mrazničku, Predám mraziaci box, . Predám 70L mrazničku s zásuvkami v dobrem stave málo použivanú.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo