Gravírovací stroj

EGX-3je gravírovací stroj, ktorý je možné použiť na personifikovanie darčekových predmetov, ako napríklad vínové a sklenené fľaše, vázy, športové poháre a . Roland EGX-3umožňuje gravírovať na širokú škálu materiálov ako plasty, akryláty, hliník, meď a drevo. Trvácny striedavý DC motor zaisťuje dlhodobý výkon s .

Maximálna veľkosť gravírovaného obrázku: x cm Veľkosť gravírovaného bodu: 1mm výkon . Postupne sme rozšírili náš strojový park, takže sme schopní gravírovací stroj v plnej miere vyrábať. Po nespočetných testoch a vylepšeniach môžeme s radosťou .

EGX-je uživatelsky přívětivý stolní gravírovací stroj. Lze ho využívat pro výrobu různých štítků, cedulek na poháry, . Bezplatná inzercia, gravirovaci stroj predaj a inzercia. Spojením dlhoročných skúseností firmy Batmend a najmodernejších.


Mobilný gravírovací stroj cnc stroj na granit na opracovanie a udržbu kameňa pre kamenárov.

Nove laser gravírovací stroj UJD3040w so softwarom RDWORKS , odsavanie, chiller, vzduchove cerpadlo , rucne z-osa , etc. Spoločnosť Megaflex vyrába kompaktné laserové značiace a gravírovacie stroje ideálne pre integráciu do výrobných liniek alebo samostatných prac. Laserový gravírovací stroj LTGZobrazení průmyslových identifikačních obrazů na povrchu materiálů.


Proxxon sada šablón pre gravírovací stroj GE 7 271Použitie pre gravírovacie zariadenie GE Proxxon Micromot Sada. Print Friendly Version of this page Print Get a PDF version of this webpage PDF. Michal Blažejovský, Petr Kroupa, Martin Havelka. Gymnázium, Střední odborná škola a Vyšší odborná škola.


Pro gravírování a frézování plastů, dřeva a omezeně do hliníku a mosazi a pro rytí. Stolní deskový gravírovací stroj je určen pro gravírování a rytí do . Automatizovaný gravírovací stroj pre gravírovanie do kameňa. Katedra elektrotechniky a mechatroniky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo