Ako vyčistiť notebook od prachu

Notebooky se zanáší prachem a drobky, od prstů se jim zamašťuje klávesnice, mají upatlané displeje a čas od času prostě potřebují vyčistit. Pozrite si náš jednoduchý, ale účinný návo ako vyčistiť notebook bez. Již po několika měsících provozu se ve vnitřku počítače usazuje prach, který rapidně.

Nacházíte se: Hlavní stránka Návody Jak vyčistit notebook od prachu . V prípade , že je ventilátor zanesený prachom , neplní túto funkciu správne a tepelná poistka zabranujúca prehriatiu . A chcem sa spytat ci ho teda mozem vycistit a ci mi pri tom ta zaruka. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Notebook – do rebrín chladiča sa dostane prach, ktorý bráni vyfukovaniu vzduchu z vetráka von.


S letným prehrievaním notebookov súvisí aj to, že ich chladiče sú pokryté vrstvou prachu a jemných vlákien. Hlučné chlazení notebooku – návod jak ho vyčistit.

Vše je potřeba důkladně očistit od prachu. Jestliže váš stroj nevyčistíte od prachu či jiných nečistot, výrazně tím omezíte jeho životnost. Pokud je v otvorech prach, měli byste počítač vyčistit - vyfoukat prach z prostoru kolem ventilátoru a tepelného štítu. Vždy není nutné kupovat nový počítač, někdy ho stačí vyčistit a optimalizovat, aby opět disponoval výkonem. Proč a jak čistit počítač nebo notebook od prachu.


Prach může také urychlit korozi elektrických kontaktů; nejlépe je tedy. Vysavačem můžeme klávesnici čistit v normální (nepřevrácené) poloze.

Pokud máte speciální vlhčené ubrousky pro čištění obrazovky notebooku, můžete lehce vyčistit prach a nečistoty z obrazovky. Umožníte mu tak fungovať dlhšie a lepšie. Ahoj mám notebook už štyri roky a za ten čas sa pod klásvesnicou.


Bodlo by aj vyčistiť klávesnicu, kopu prachu a somarín je napadaných pod. Musíte vyčistit chladič a ventilátor ve Vašem notebooku.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo