Čistiaca kefka na tvár

Luxusná čistiaca kefka Philips VisaPure prináša novú technológiu do oblasti starostlivosti o tvár, až 10× účinnejšie ako ručné čistenie. Medisana FB 8je elektrický sonický prístroj, ktorý jemne odstraňuje nečistoty z pleti. Vďaka sonickým vibráciám sa jemne a šetrne stará .

Dvojitá akcia rotovania vibrovania hlavy- Umývateľný a vodeodolný- LED osvetlenie tváre- Svetelný indikátor nabíjania- rýchlosti . Braun Face 8prvý epilátor na tvár s čistiacou kefkou na svete. Vďaka stovkám mikrooscilácií pracuje čistiaca kefka Braun Face 6krát účinnejšie ako bežné . Remington REVEAL kefka na čistenie tváre predstavuje úzky dizajn pre pohodlné držanie a jednoduché používanie.

Hlava na čistenie s dvojitou rotáciou a . Táto sonická čistiaca kefka na tvár čistí obzvlášť jemne a zároveň intenzívne.

I- Bling Sonická čistiaca kefka na tvár a oči - Duration: 4:00. Odstráňte nečistoty a odumreté bunky z Vašej pleti pomocou Braun čistiacej kefky na tvár. Vaša pleť bude vďaka čistiacej kefke na tvár Braun rozjasnená, . Jemná rotačná kefka značky Whlboko vyčistí Vašu pleť, odstráni všetky nečistoty a otvorené póry.


Philips VisaPure Essential prináša novú technológiu, vďaka ktorej bude čistenie vašej pleti dokonalejšie a oveľa jednoduchšie. REMINGTON FC10čistiaca kefka na tvár za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Starajte sa o svoje zuby a odmenia sa vám krásnym úsmevom! Elektrická zubná kefka s tromi nástavcami pre kvalitnejšiu starostlivosť o chrup teraz s čertovsky . Jemné a dôkladné čistenie; funkcie:Vibrácie pre mimoriadne jemné čistenie a Pulzácie na dôkladné . Určená na jemné čistenie tváre a odstránenie odumretých buniek.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo