Termostat bezdrotovy

Bezdrôtový izbové termostaty Honeywell CM 72 pre vykurovanie, kúrenie, podlahové. Programovateľný týždenný bezdrôtový termostat Avansa 20TX . Bezdrôtový termostat COMPUTHERM QRF (TX).

Termostat pomáha vašej domácnosti optimalizovať. Každý bezdrôtový termostat sa skladá z prijímača a termostatu (vysielača), ktorý je voľne prenositeľný a umiestniteľný na najvhodnejšie miesto v rámci dosahu . Spojenie medzi termostatom a prijímačom zabezpečujú rádiové vlny, preto nie je potrebné vybudovať vedenie medzi termostatom a kotlom. Bezdrôtový programovateľný termostat SALUS 091FLRF.

V ponuke nájdete izbové termostaty, priestorové termostaty, programovateľné termostaty, príložné termostaty, pripojenia pre potrubia, šróbenia, termostatické . Termostaty Honeywell eQ-Danfoss conrad a ďalšie. Príslušenstvo - Bezdrôtový digitálny izbový ovládač, bez releové jednotky, komunikácia so systémom . Bezdrôtový izbový termostat je možné použiť na ovládanie ako vykurovacieho tak chladiaceho systému so spínaním max 230V AC.

ELEKTROBOCK BPT- Bezdrôtový termostat s OT. AURATON 2RTH Bezdrôtový termostat s nočným poklesom. TP-1je určený len k riadiacej jednotke AC-116. Termostat slúži k meraniu a regulácií teploty.


TP-1je určený len k riadiacej jednotke AC-116. Bezdrôtový digitálny termostat s podsvieteným displejom ponúka široké uplatnenie pri regulácii teploty v domácnostiach, kanceláriach alebo dielňach. BPT7je bezdrôtový termostat (vysielač), ktorý podľe požadovanej teploty v miestnosti ovláda príjímaciu jednotku BPT00 BPT0nebo BPT00 ktorá zopína . Bezdrôtový programovateľný termostat; Samostatné týždenné a denné programy; prednastavených prevádzkových programov; časových pásiem bez . Programovateľný bezdrôtový priestorový termostat spoločnosti Honeywell. Na zjednodušenie inštalácie a ovládania disponuje jednotka veľkým LCD displejom s . Bezdrôtový termostat s kotlovým modulom SALUS 091FLBC.


Jedná sa inovovaný model bezdrôtového . Predám teplovodný kotol na olej s celou reguláciou, automatikou doplňania do horáka z externej nádoby. Horák spaluje len paru ktorá vzniká pri teplote 250 . BPT7je bezdrôtový termostat (vysielač), ktorý podľa požadovanej teploty v miestnosti ovláda prijímaciu jednotku BPT00 BPT0alebo BPT00 ktorá spína .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo