Zrubove chaty na prenajom

Zrubová chalupa Michaela sa nachádza v peknom prostredí Oravy v dedinke Párnica. Hosťom ponúkame ubytovanie s celkovou kapacitou lôžok + prísteliek. V pamätiPodobnéA0- Zrubová chata pre osôb v chatovej oblasti pri Oščadnici, Nízke Tatry A0- Štýlová drevenica pre osôb v Liptovskej Osade v Nízkych Tatrách .

Zrubová chata na prenájom a ubytovanie pre osôb v Nízkych Tatrách, km od obce Liptovský Ján v Jánskej doline - A029. Tri samostatné chaty, každá pre 11osôb+2prístelky. Zrubový dom sa nachádza v obci Malachov, km od centra Banskej Bystrice, v blízkosti . Rezervuj Hneď u Majiteľa (aj Telefonicky).

Wooden cottage for 8-persons is located in Low Tatra mountains in the beginning of Janska valley near by thermal bath in Liptovský Ján. Rezervujte si ubytovanie chaty, chalupy, zrubové chaty a dreveničky na Slovensku. Naše štýlové drevenice a chalúpky s množstvom tradičných prvkov a krbom ponúkajú ubytovanie pre všetkých, čo hľadajú zruby, chaty či chalupky v krásnom . Každý zrubový domček má vlastné parkovisko pre autá.


Novovybudovaný štýlový goralský domček je celý postavený zo zrubového smrekového dreva.

Zrubová chata na brehu Liptovskej Mary. Dovolenka v zrubovej chate na brehu Lipt. Liptov (Bobrovník), okres Liptovský Mikuláš. Chata Alexandra sa nachádza v dedinke Bobrovník v tesnej . Sme špecialisti na realitný trh so zrubovými domami.


S nami kúpa zrubového domu jednoducho a rýchlo. Chata mé elektrické ústredné kúrenie a parkovanie je priamo pri chate. Zrubový dom je navrhnutý tak, aby jeho konštrukcia vysoko prevyšovala tepelné a . Chaty na prenájom sa u nás rezervujú priamo u ubytovateľa.


Drevená zrubová chata v rázovitej obci Ždiar, známou svojim folklórom, krojmi a prekrásnou . Naše zruby nájdete aj na portáli Ubytko. SK v kategórii chaty na prenájom a ubytovanie Nízke . Zrubová chata sa nachádza v lesnom prostredí na svahu, pozemok je v prenájme, ročný poplatok za pozemok je 31€, voda zo studničky v okolí 60m. Ponúkam na prenájom zrekonštruovanú drevenicu, situovanú na. Zrubová chata sa nachádza v obci Malachov, km od centra Banskej Bystrice, v.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo