Vyroba betonovych panelov

Výroba a predaj betónových dlažieb, zámkových, tvarovaných, plošných, vegetačných, drenážnych a doplnkov - obrubníky, žľaby, dlažby natural, betónových . Výroba betónu, betónových a železobetónových prefabrikovaných dielcov: betónové rúry, skruže a prechodové skruže, uličné vpuste, šachtové dná, vodomerné . Firma Prefabetón-Diviaky je tradičným výrobcom cestných panelov a polovegetačných tvárnic z betónu, využívaných na výstavbu stálych alebo dočasných .

Predam 35ks pouzivanych stropnych betonovych panelov v dlzkach od 2-6m a sirka stropneho BETONOVEho panelu od 60-120cm. Hlavným zameraním spoločnosti je ťažba a spracovanie štrkopieskov; predaj štrku; výroba transportbetónu; výroba, montáž betónových a železobetónových . V pamätiPodobnéVo firme PROFIL INVEST SLOVAKIA vyrábame betónové ploty už rokov a stále zdokonaľujeme našu výrobu k spokojnosti zákazníka. V ponuke okrasné betónové ploty, ktoré vyzeraju ako z kameňa alebo tehál.

Výroba a montáž betónových plotov za najnišie ceny. Prevádzame taktiež kompletnú realizáciu vrátane vŕtania dier, betonáže stĺpov, osadenia panelov.

Na výber ponúkame rôzne vzory betónových plotov. Predaj panelov a betónových prvkov - Spišská Nová Ves. Výroba výrobkov a ostatných stavebných prvkov z betónu. Pozostávajú z dvoch železobetónových dosiek, už pri výrobe spojených.


Vytvorenie otvoru pre pripojenie podesty, schodiska, monilit betónu . Vítame Vás na stránke spoločnosti Ferrobeton slovakia, s. Bezplatná inzercia, betonove panely predaj a inzercia. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CZP Stropy, s. Ide o betónové armované (nie predpäté) dutinové stropné panely. Výroba, predaj a montáž betónových plotov, podhrabových dosiek.


Realizácia priemyselných objektov, výroba betónových panelov. Představujeme Vám katalog našich standardních výrobků mezi které patří železobetonové překlady, stropní desky plné, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo