Certifikovaný teplomer

Kalibrované teplomery vhodné pre vštky gastronomické prevádzky. Ku všetkým kalibrovaným teplomerom a vlkomerom sú dodávané kalibračné certifikáty. V sekcií GASTRO HACCP KALIBRÁCIA nájdete najčastejšie kalibrované teplomery a vlhkomery používané v gastronómií a potravinárstve, ktoré spĺňajú normy .

Už od roku 19predávame teplomery, vlhkomery, meteo stanice ale aj športové meracie prístroje ako stopky, kompasy, či hodinky a iné. Infračervený teplomer pre iOS zariadenia, ktorý Vám umožní bleskovo zmerať. Certifikácia: Teplomer je certifikovaný ako lekárenské zariadenie a vyhovuje . DIGITÁLNÍ TEPLOMĚRY, VLHKOMĚRY, METEOROLOGICKÁ STANICE - METEOSTANICE, MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE,.

Duální = teplotní čidla, minimo - maximální, kalibrovaný teploměr s bezdrátovým čidlem, automatický, do každé ambulance. Teploměry analogové i digitální vhodné k měření teploty v chladících a mrazících zařízeních. Teplomery a vlhkomery sú zariadenia slúžiace na meranie teploty a vlhkosti.


V súčasnosti máme v ponuke teplomery a vlhkomery rôznych typov : Kvapalinový . Teploměr je šetrný k životnímu prostředí a jako náplň je použita 1 netoxická, bezpečná a biologicky odbouratelná kapalina.

Obstarajte si vpichovací teplomer testo 1v sade vrátane vodotesného. HACCP a certifikovaný spolu s ochranným puzdrom TopSafe podľa EN . Vpichovací teploměr testo 1je se svými pouhými cm nejmenším sklápěcím. Záznamník certifikovaný pro oblast potravinářství měří a dokumentuje teplotu . Bezdotykové teploměry mohou měřit jak teplotu těla, tak teplotu vody, jídla apod. Velmi rychlý certifikovaný bezdotykový teploměr pro domácí i lékařské využití. Bezkontaktní (infra) teploměry pro měření teploty těžkopřístupných míst, pohybujících se objektů apod.


Dotykové teploměry pro měření teploty povrchů. Robustní a kompaktní s jedním čidlovým vstupem pro vysoce přesné Pt1čidla a vstupy pro rychlé termočlánkové čidlo. Snímače teploty a tlaku i do prostředí Ex, jejich výroba a dodávky, odporové snímače Pt10 Ni100. Pediatrička Beáta Nemčoková upozorňuje, že si treba dávať pozor, či kupujeme certifikovaný, alebo necertifikovaný teplomer. Na veľkom 2-riadkovom displeji dostanete okamžite na jeden pohľad informácie o vnútornej a vonkajšej teplote.


Najvyššia a najnižšia nameraná hodnota je.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo