Vývod digestoře na střechu

Ahojte, chcem sa opýtať, že ako najlepšie vyviesť vývod z digestora. Mám možnosť cez (izolovanú) stenu, ale tam je terasa. Digestor (podskrinkovy) sa nam nachadza na obvodovej stene domu.

Odtahové potrubí se montuje k digestoři pouze v případě, že ji budeme používat v odtahovém režimu. Zatím mám možnost předělat tento vývod přes střechu. Stalo by to nějaký peníze a trochu námahy ale nevím jestli to má význam jestli situace . Kolik vývodů vzduchotechniky nad střechu?

Príspevkov: - ‎Autorov: 8Ahojte chce sa opytat ohladom vyvedenia digestora: otazka je ci to musim vyviest nad strechu (kominuk cez manzetu) alebo staci nad kliestiny . Odvetranie kúpelne a WCPríspevkov: 1614. V pamätiPodobnéPreložiť túto stránkuPríspevkov: - ‎Autorov: 5Jak nejlépe odvést vzduch nasátý kuchyňskou digestoří? Přijel servis, chyba je prý na střeše - pokrývači dali klobouček, který se údajně dává na odpady apod. Nechci recirkulační digestoř, proto uvažuji o odtahu do boční zdi domu, ven z.

Dobrý den, máme vyveden odtah digestoře nad pultovou střechou a při větrném. Dobrý den, potřebuji vývod pro digestoř - přes fasádu ven - 120mm průměr, . Dobrý den ,potřebuji zabudovat kuchyňskou digestoř s vývodem do šikmé střechy. Prosím o radu , zda existuje specielně . Digestoř DD8696-m má cm široký komínový odsavač par, je vybavena.


Vede-li potrubí z kuchyně přímo na střechu, použijeme místo . Pokud se odvětrání provádí přes střechu, jsou zapotřebí speciální. Jedná se o odvětrávací prvek pro koupelny, digestoře, WC apod. Tento komplet si pořídíte v případě, vlastníte-li plynový kotel, který má dvoutrubkový vývod pro odkouření. Mam vyvod od digestore a odvetravani koupelny spojene kdesi v nepristupnu do jedne roury,ktera vede pres pudu az na strechu.


Pro odtah digestoře doporučujeme použít hladké plastové potrubí minimálně. U odtahů vedoucích kolmo vzhůru na střechu přes nevytápěné . Opačné řešení ovšem možné je - na vývod digestoře s průměrem 1milimetrů lze bez obav použít potrubí s průměrem 2milimetrů. Svoje úskalí má potrubí vedené svisle přes střechu, může zde vznikat nekontrolovatelný komínový tah (únik tepla), kondenzace .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo