Bezvýkopové opravy potrubí

Sanácia vodovodných a plynových potrubí. KANALIZÁCIA - OPRAVA POTRUBIA - BEZVÝKOPOVÉ TECHNOLÓGIE: Oprava hlavných radov kanalizácie, zberačov - metóda dlhej vložky DN – 15mm:. Bezvýkopová lokálna oprava jednotlivých porúch na kanalizáciách DN70-6špeciálnou.

Relining je bezvýkopová technológia na opravu, rekonštrukciu a sanáciu potrubia, kde sa do pôvodného potrubia vťahuje potrubie nové, ale priemerom menšie. Bezvýkopová oprava lokálne poškodenej kanalizácie pre jej trvalé obnovenie. Efektívna a overená technológia bez zásahu do životného prostredia. Oprava kanalizácie bez zásahu do životného prostredia.


Sanácia potrubia je technológia opravy poškodeného potrubia bez nutnost. Sanácia odpadového potrubia a kanalizácie je inovatívna technológia opravy poškodeného resp. V prípade potreby lokálnej bezvýkopovej opravy potrubia, napr. Bezvýkopová oprava kanalizačných potrubí je alternatívou pri menších poškodeniach potrubia a rúr.


Predchádza mu čistenia kanalizácie, aby bola odstránená . Bezvýkopové opravy kanalizačních potrubí. Naše znalosti, zkušenosti a používané technologie nám umožňují realizovat každý váš projekt spolehlivě, včas a . Bezvýkopové opravy kanalizace pomocí takniny nasycenou pryskyřicí. Po důkladném vyčištění potrubí a kontrolou kamery je . Provádíme práce sacím bagrem, čištění a videoinpekci kanalizací, bezvýkopové opravy.

Vlastníme technologické vybavení na bezvýkopové sanace potrubí vložkováním. Děláme opravy potrubí a kanalizace bez výkopu vyvložkováním i stavebním výkopem. Ročně vyřešíme 5problémů s kanalizací v Praze a Středočeském . Porovnajte firiem v lokalite Pôtor: AQUA DEFEKT, s. Janček Viktor, KONEX - Róbert Murgaš - Havarijná služba, KANAL M. Kanalizace a potrubí opravujeme bezvýkopově. Monitoring a bezvýkopové opravy kanalizácií. Zemné rozvody, vodovody, kanalizácie, bezvýkopové technológie.


Monitorovanie a inšpekcia potrubí, opravy kanalizácie, opravy potrubí.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo