Kotol na pelety so zasobnikom

Univerzálny automatický kotol so šikmým podávačom a zásobníkom na spaľovanie uhlia - ekohrášku, peliet, prípadne kusového dreva. Automatické kotly s podávačom a zásobníkom na spaľovanie peliet a ekohrášku, prípadne uhoľného prachu sú moderné kotly, ktoré svojou technológiou . Kotol s podávačom na ekohrášok a pelety.

Kotly sú vyrábané v závislosti od potrieb zákazníka so zásobníkom paliva z ľavej alebo z pravej strany výmenníka. Liatinové teplovodné kotly na pevné palivo a pelety ATTACK FD BIOHEAT, ATTACK FD PELLET a ATTACK FD AUTOMAT sú moderným zdrojom tepla s novou . HP 3kotol na pelety je vybavený všetkým potrebným pre jednoduchú. TOPmax Top-Pellet Dual Automatický kotol na pelety a drevo, zásobník 310L .

Kotol na pelety Edilkamin BERING PLUS má oproti Edilkamin Bering zásobník na popel 6x větší a díky tomu disponuje delší provozní dobou. Univerzálne automatické kotly na spaľovanie uhlia, ekohrášku, peliet. GALMET EKO GT-KWP kW Univerzálny automatický kotol so zásobníkom. AUTOMATICKÉ KOTLE NA PELETY, UHLIE A OBILIE. Na kotol možno napojiť aj zásobník teplej vody.


Tento rok Vám prinášame novú generáciu oceľového kotla s integrovaným zásobníkom na pelety. Kotol je zaradený do zoznamu schválených výrobkov pre . Kotol Caldera BIO-PACK je moderný kotol na pelety, ktorý spľňa najprísnejšie kritériá zákazníka. Výkon, emisie, účinnosť, automatizácia, spľahlivosť, .

Kotly, automatické kotly na tuhé palivá, drevo, pelety, krbové vložky, radiátory - to všetko nájdete na EkoKomfort. Predám kotol BIO PACK na pelety s integrovaným zásobníkom na pelety,ekonomicky úsporný, má malé rozmery, dá sa prejsť aj cez cm dvere. ATTACK DPX COMBI PELLET Kotol na drevo a. Izoláciu kotla tvorí izolačný materiál NOBASIL hrúbky a mm. Spaliny sú odvádzané cez oceľové hrdlo o priemere 1mm. Ekologické a plne automatické kotly na pelety ATMOS Sú konštruované pre.


Zásobník paliva býva umiestnený vedľa kotla, alebo vo vedľajšej miestnosti a . V kotly je možné spaľovať drevené pelety a uhlie ( o frakcií maximálne mm). Vedľa kotla je umiestnený zásobník paliva, ktorý vyúsťuje do šnekového. Slovenský výrobca kotlov na biomasu a tuhé palivá. Kotly Maga to je vysoká kvalita, spokojnosť a užívateľský komfort za rozumnú cenu.


Ekologický liatinový kotol na ÚK s piestovým podávačom. Automatické kotly so zásobníkom na tuhé palivá. Automatickým zapaľovaním - (kotly na pelety a štiepku), kotol automaticky zapáli palivo ak dostane . Konštrukčné riešenie automatického kotla na pelety rady P zaručuje vysokú prevádzkovú spoľahlivosť, životnosť a jednoduché ovládanie.


Moderný dizajnový celok kotla so zásobníkom a podávačom peliet; Možnosť pripojenia Regumaxu priamo na kotol; Veľký objem zásobníka (4l) s . Karbonizačný odsávací otvor nad zásobníkom paliva zabráni úniku plynu a zápachu z otvoreného kotla. Zásobník na palivo pojme dostatočné množstvo . Automatické kotle TEKLA DRACO, v ponuke podľa typov použiteľnosti, podľa druhu paliva - uhlie, pelety, eko - hrášok, hruboprach, drevná štiepka, drevo. Oceľový kotol na drevo s možnosťou prestavby na kotol spaľujúci aj pelety. ZÁSOBNÍK NA PELETY JE MOŽNÉ ĽUBOVOĽNE OSADIŤ NA ĽAVÚ ALEBO .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo