Elektricky masazny pristroj

Ponúkame rôzne elektrické a mechanické masážne prístroje, ktoré Vám poskytujú komfort a uvoľnenie v pohodlí Vášho domova. Je vybavený troma základnými funkciami, ktoré je možné používať aj kombinovane: Elektrická. Elektrický pulzný masážny prístroj uľaví a prospeje vašim ramenám, pásu, pažiam, chodidlám, nohám alebo kĺbom.

Masážne prístroje Beurer Beauty Relax HoMedics RIO a ďalšie. Vyberte si Masážne prístroje podľa vašich požiadaviek. Clap Tzu AMBRA Thai Farba: biela (blanc), Doplnky: bez doplnkov, Elektrické.


Mnohostranné využitie Tento univerzálny masážny prístroj možno používať na masáž šije, ramien, rúk a nôh.

Ak milujete wellness, masáže a rôzne relaxačné procedúry, teraz si ich môžete dopriať aj v pohodlí domova. V našej ponuke nájdete masážne vaničky, . Elektrický masážny prístroj na krk uvoľní Vaše krčné stavce kombináciou rôznych masážnych techník a infračerveného svetla.

Elektrický masážny prístroj na krk, ramená a chrbát PANORAMA, pôvod: Čína. Komfortný TENS neurostimulátor OMRON Eso špeciálnymi programami. Maximálne jednoduchá a komfortná domáca elektroliečba. Vo vašom Shiatsu masážnom prístroji sa nachádzajú masážne hlavice, ktoré.


Ako každý elektrický prístroj treba aj tento masážny prístroj používať opatrne a . Masážný prístroj s úchytkou pre masáž chrbta a nôhmasážne programy5 . Predaj moderného a štýlového nábytku online - DIGITALNY MASAZNY PRISTROJ - NEUROSTIMULATOR TEMPO - Rôzne. Masážny prístroj na nohy, funkcie: vibráčná masáž, perličková,. Príkon W, prednastavené programy, masážne hlavice, samostatný elektrický strojček . Najpredávanjšie v kategórii MASÁŽNE PRÍSTROJE. Masážny matrac Vario de luxe s ohrevom - Skladom MASSAGEMATTE VARIO DE LUXE – Elektrická . Masážny prístroj SaneoVITAL vám umožní vychutnať si zaslúžený odpočinok po.


Elektrická stimulácia svalov sa úspešne používa v medicíne už niekoľko . Ručný masážny prístroj zmierňuje únavu, kŕče a bolesti unavených svalov, dodáva telu energiu a zvyšuje. Adaptér prevádza elektrické napätie 2V na V. LIKVIDACIA POUŽITÝCH ELEKTRICKÝCH A ELEKTRONICKÝCH ZARIADENÍ.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo