Závitové vložky sada

Sada na opravu závitov M 5-6-8-10-1 1dielna. Závitová vložka Mx 2 dĺžka 1mm. Malá plastová krabička na závitové vložky.

Sada obsahuje: 1ks - HSS vybrušovaný vrták 1ks - Speciální závitník 1ks - Zavaděč 1ks - Odlamovač 20ks - závitové vložky 5D Kompatibilní s V-COIL a HELI- . Lepidlo je určené na lepenie železných a neželezných spojov. Sada na opravu závitov M6x0; ks vložiek. Heligo vložky - 1x tŕň pre odlamovanie montážnej časti Heligo .

Samorezné závitové vložky pre spevnenie alebo opravu závitov. Kombinované sady na opravy závitov BaerFix. V-coil 040- Sada na opravu závitov M 5-MV-COIL je profesionálny systém pre opravy poškodených závitov.


Závitníky-závitorezy a opravné sady na závity. Náhradná závitová vložka M x x mm, ks. Kupte si produkty řady Závitové vložky samořezné, sada v online obchodu společnosti Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů.


Praktická sada (24-dílná) vrtáků, závitníků, přípravků a opravných závitových. Oprava poškozených závitů pomocí závitových vložek. Výsledkem je pevnější a odolnější závit, než ten původní.

Vložky v dĺžke 0 5 0 5 0D. V-COIL Sada na opravu závitov zapaľovacích sviečok. ARCUS ENGINEERING Slovakia, Prievidza - Závitové vložky, oprava závitov, Recoil. Popis Sada je prioritne určená na opravu závitu v hliníkových hlavách naftových motorov. Sada na opravu vložiek žhavičov, závitové vložky M x ks.


Dále lze závitové vložky využít pro výztuhu závitů v materiálech s nízkou pevností ve střihu např. V-COIL je profesionálny systém pre opravy strhnutých závitov. Dielenská sada obsahuje pre požadovaný rozmer: vrták, závitník, závitové vložky, zavádzač . Internetový obchod zameraný na predaj ručného náradia, elektrického náradia, . Sada na opravu poškozených nebo opotřebovaných závitů. Závitníky Závitorezy a opravné sady na závity malá plastová krabička na závitové vložky.


Oceľové vložky na samonarezanie do plastu, hliníka a dreva. Dále lze závitové vložky využít pro výztuhu závitů v materi. V-coil 040- Sada na opravu závitov M - M V-COIL je profesionálny systém pre. V-COIL závitová vložka M 10X Typ Standard 0D na opravu závitov .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo