Tesla modely

Model S is designed from the ground up to be the safest, most exhilarating sedan on the road. With unparalleled performance delivered through Tesla's unique, . Podľa očakávaní je Tesla Model opäť rýdzo elektrický automobil.

O jeho technickej stránke sme sa počas prezentácie veľa nedozvedeli, . Tesla Model S je elektromobil od firmy Tesla Motors, vyrábaný od roku 2012. Celkovo bolo vyrobených 5kusov (k prvému štvrťroku 2014). Nový Model S sedan od mladej automobilky Tesla Motors jazdí bez výfukových splodín, nerobí hluk a je šetrnejší k životnému prostrediu.

Aj keď Tesla Model je v skutočnosti už 4. Tesly, rozhodne bude najúspešnejším v histórii. Tesla Motors nepoužíva dílerov, na rozdiel od tradičných výrobcov. Ale ani tie nie je treba na objednanie. Tesla Model by tak mohla napríklad v Kalifornii podliezť hranicu 0dolárov, čo je už ponuka ako hrom.


Tesla Model S je elektromobil vyrábaný americkou automobilkou Tesla Motors, ktorej výkonným riaditeľom je známy vizionár Elon Musk.

Automobilka Tesla pripravuje pre svoje elektromobily Model S a Model X novú 1kWh batériu, ktorá by zvýšila ich dojazd o viac než 100 . Tesla oficiálně vstoupila na trh Spojených Arabských Emirátů. Dubaj následně oznámila objednávku na 2Modelů S a Modelů X, které budou používány jako . Automobilka Tesla není schopna uspokojit objednávky svých zákazníků. Například v letošním druhém čtvrtletí dodala zákazníkům pouze 14 . Snem společnosti Tesla je navrhnout elektromobil vhodný pro sériovou výrobu. Epizoda z amerického dokumentárního cyklu. BRATISLAVA - Všetky automobily Tesla budú autonómne, ak si za to budete chcieť zaplatiť.


Tesla's plan to bring S3XY back has been reveale with CEO Elon Musk finally confirming the company's mooted small SUV will be named the . Před časem Tesla slíbila nečekanou premiéru, která měla proběhnout tento týden. Spekulovalo se o novém modelu, ale realita nakonec není . Tesla plans to begin production of the Model by the end of 201 but the company needs an affordable SUV more than a mass-market sedan. Výrobce elektromobilů Tesla Motors dodal na trhy v prvních třech měsících roku 8vozů. To bylo sice o polovinu více než loni, ale zároveň .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo