Katastralny portal

Katastrálny portál umožňuje prístup k údajom katastra nehnuteľností, získať základné informácie okamžite a bez návštevy príslušného Okresného úradu, . Katastrálny portál umožňuje prístup k údajom katastra nehnuteľností, získať základné informácie okamžite a bez nutnosti osobnej návštevy. Mapový portál katastra nehnuteľností (MAPKA) je webová aplikácia, ktorá umožňuje interaktívnou formou rýchlo prehliadať a vyhľadávať údaje z informačného .

Určite sa aj vám stalo, že ste potrebovali overiť alebo zistiť niečo cez katastrálny portál známy ako KaPor alebo Kataster Portal. GKK SR vypublikoval elektronických služieb v rámci projektu Elektronické služby katastra nehnuteľností, financovaného . Ak evidujete pomalšie reakcie Katastrálneho portálu, alebo je portál vyťažený vyšším náporom používateľov využite možnosť jednoduchého vyhľadávania .

KATASTRÁLNY ÚRAD - infrmácie, ardresy, stránkové dni, telefón. Katasterportál je aplikáciou Katastra nehnuteľností Slovenskej republiky, ktorá slúži na získanie údaje z katastra nehnuteľností bez nutnosti navštíviť katastrálny . Všetky informácie z katastra nehnuteľností spravuje príslušný katastrálny odbor v. Katastrálny úrad (-do decembra 2012) resp.

Správa katastra v sídle kraja (-od januára do septembra 2013) bol na Slovensku od januára 19do septembra . Výsledok vyhľadávania objektu katastralny portal na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Katastrálny portál Úradu geodézie, kartografie a katastra Slovenskej republiky umožňuje prístup k údajom katastra nehnuteľností, získať základné informácie . Odbor vybavuje podania podľa § katastrálneho zákona, pripravuje podklady pre štatistické spracovanie údajov a pre vypracovanie správ o plnení úloh na . Katastrálny portál, kde sa dajú získať informácie o vlastníctve k pozemkom podľa rôznych kritérii . Katastrálny portál nápor internetistov nezvládol. Záujem o bezplatný prístup k agende katastrálneho úradu prostredníctvom portálu KaPor . Kataster nehnuteľností obsahuje: geometrické a polohové určenie nehnuteľností uvedených pod bodom 1. Dohoda o vyuilvani bezplatneho pristupu na Katastralny portal v rozsahu.


Prevadzkovater: GeodetickY a kartografickY ustav . Katastrálny úrad na svojej internetovej stránke nezákonne zverejnil rodné čísla. Tento osobný údaj obsahujú niektoré výpisy o . Okresný úrad Kežmarok - Katastrálny odbor - Odbor pripravuje podklady pre štatistické spracovanie údajov a pre vypracovanie správ o plnení úloh. Otváracie a úradné hodiny pre kategóriu Kataster (katastrálny odbor). Túto zásadu porušuje napríklad Katastrálny portál, ktorý vyžaduje pre svoje fungovanie prehliadač Internet Explorer s povoleným ActiveX .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo