Kempingový plynový varič

Ultraľahký plynový varič Benet je nepostrádateľnou súčasťou každej náročnej či nenáročnej outdoorovej výpravy. Váži iba 100g a privedie liter vody do varu za . Kvalitný varič vhodný na kempovanie veľmi dobre poslúži na uvarenie čohokoľvek .

Plynové spotrebiče - variče, ohrievače, lampy. Kartuša CP 2Ventilová plynová kartuša pre variče Camp Bistro, Bistro Activ a . U variča je zachovaná výkonnosť, nenáročná údržba,. Kč Skladem Kempingový vařič Kartuše VAR 5VAR Kartuše VAR 5Plynová kartuše od společnosti VAR z tenkého ocelového plechu se zvýšenou .

VAR VAR plynový vařič Vám nabízíme v sekci Camping a treking. Kempingový plynový vařič + DOPRAVA ZADARMO a Darček zadarmo. Varič Campingaz Base Camp - Base Camp - Výrobca: Campingaz. Skladný plynový varič s piezozapaľovaním Campingaz Twister Plus PZ vhodný pre turistiku . Kempingový SOLO Varič s jemnou reguláciou horenia ocenia všetci outdoor nadšenci,. Jednoduchý plynový varič z nerezovej ocele s jednoduchou údržbou.


Predám nový zabalený plynový varič- gril na kartuše, možnosť napojiť na plynovú bombu. Turistické plynové variče sú tradične spoľahlivý pomocníci. Až outdoorových aktivít sa dá pokryť plynovým varičom (propán, bután, izobután).

Titanový plynový vařič Surpass Titan od firmy Pinguin je perfektní kombinací přímého. Kempingový vařič Atos od outdoorové firmy Meva má multifunkční využití . Turistický plynový vařič VAR - Univerzální vařič VAR se hodí jak pro běžnou. Kempingový varič s jemnou reguláciou horenia Varič ocenia všetci outdoor . MEVA THUNDER campingový plynový vařič - KP060Přenosný vařič. KP060(Meva KP060Turistický kempingový vařič na výměnné plynové kartuše).


Rybársky kempingový varič THUNDER v kufríku Prenosný varič v praktickom. Turistický plynový varič, ktorého predlohou je bezkonkurenčný profesionálny, . Praktický varič, na ktorom si spoľahlivo pripravíte akékoľvek obľúbené jedlo. Veľmi vhodný pre kempovanie, na záhradu či terasu, na rybárčenie a na výlety. Popis: Kempingový varič v červenom prevedení s nízkou hmotnosťou a výkonom 3kW. Výhodou je piezo zapaľovanie a otočná hlavica do 90°.


Všestranné miesto na varenie Tento plynový varič nájde uplatnenie pri mnohých príležitostiach, napríklad v kuchyni vonku pri kempingu alebo v záhrade. Sedem dielna nerezová kempingová súprava na prenášanie a servírovanie jedla v prírode a na cestách. Turistický plynový varič s piezo - FM 400 . Turistický kempingový plynový varič Thunder.


Vybavte sa na letné kempovanie a výlety s predstihom. Prenosný plynový varič v kufríku sa zaručene stane vaším .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo