Vodomery

Nárast cien za vodné a stočné nás motivuje k inštalácii presných a neovplyvniteľných vodomerov, ktoré sú základom pre spravodlivé meranie a rozúčtovanie . Jednovtokový lopatkový vodomer EV je určený predovšetkým domácnostiam (rodinné domy, inštalačné jadrá v nájomných domoch), kde je možné využiť . Vodomery, plynomery, merače tepla, tepelné výmenníky.

Objemový suchobežný vodomer s kompozitným puzdrom v metrologickej triede C. Bytové vodoměry lze rozdělit na suchoběžné a mokroběžné. Suchoběžný mechanický vodoměr může byt jednovtokový, vícevtokový i Woltman. Vodomery a prietokomery za skvelé ceny a skladom od popredných výrobcov!

Vodomery spoločnosti ista sú vynikajúcim riešením pre meranie teplej úžitkovej a studenej vody v bytových domoch a komerčných nehnuteľnostiach. Stará Turá - ponúka všetko pre meranie a reguláciu (vodomery, merače tepla, čerpadlá, tlakomery atď.), veľkoobchodná a . Viacvtokové suchobežné vodomery Viacvtokový lopatkový vodomer suchobežný Počítací strojček – kombinácia ručičkového a valčekového . Schweitzera 19 9Stará Turá, Slovakia tel. Spolupracovať s týmto partnerom začala naša firma hlavne vo výrobnom procese bytových, domových ako aj priemyselných vodomerov. Firma ELSTER Messtechnik GmbH (pôvodne Bopp § Reuter Wasserzähler, neskôr ABB) má 1ročnú tradíciu vo výrobe vodomerov.


Vodomer určený na meranie spotreby množstva pitnej a úžitkovej vody do maximálnej teploty °C a pre pracovný tlak PN 16. Siemeca sú mechanické vodomery slúžiace na meranie spotreby studenej a teplej vody. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody.

Vodomery - Čerpadlá Kotly PROTHERM Radiátory KORADO Ohrievače vody TATRAMAT Domáce vodárne . Fakturačný vodomer, podľa ktorého je účtovaná spotreba vody daného objektu, tvorí súčasť tzv. Potřebujete nové vodoměry nebo opravit vodoměry? Opravujeme a prodáváme vodoměry i měřiče tepla. RENOVA – prodej a opravy vodoměrů a měřičů tepla.


Od januára na vašej faktúre z vodární pribudne nový fixný poplatok za vodomer. Celková suma za vodné a stočné už bude zložená z poplatku . Komplexnosť obchodných aktivít spoločnosti ARAD Slovakia, s. Ultrazvukové meranie prietoku zaručuje presnosť a dlhovekosť. Prietokomer neobsahuje žiadne pohyblivé časti, a teda flowIQ 21je odolný proti. Když záleží na spolehlivých údajích o spotřebě vody. Naše řešení pro měření spotřeby vody jsou založena na prověřené technologii a reprezentují příští . Fixnú platbu za vodomer stanovuje vyhláška Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO).


Podľa nej bude cena vody od januára 2017 . Kde sa požaduje voda zadarmo: Tu ide o poplatok za vodomer. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo