Laserove rezanie dreva

Laserové rezanie a gravírovanie dreva ponúka unikátne výhody. Bezkontaktné laserové spracovanie je presné, bez pilín a dá sa kombinovať s cnc frézou.

Rezanie, gravírovanie veľkoplošným laserom. Rezanie - plexisklo, drevo a drevené kompozity, plávajúce podlahy, . New laser cutting technology for hard wood. Gravírovanie (popisovanie) laserom je bezkontaktná technológia využívajúca.

Rezanie laserom - rezanie plastov, dreva, fólií, kože do navrhovaných tvarov, . Laser lze jednoduše a velmi efektivně použít i pro zpracování dřeva, překližky MFD desek a podobných materiálů. Pre rezanie a gravírovanie používame laserové zariadenie EPILOG MINI. Dá sa s ním spracovať drevo, preglejka, . Naše zameranie je laserové gravírovanie a rezanie. Momentálne svoje aktivity sústreďujeme na prácu s drevom a intenzívne kooperujeme s producentom . Laserové gravírovanie a označovanie je jedným z najdokonalejších spracovaní.


Ponúkame rezanie plastov, kože, dreva, fólií, papiera a iných materiálov do . Rôzne výrezy z plochých nekovových materiálov realizujeme na laserovom rezacom stroji o pracovnej ploche 12x 900mm.

Dřevoobráběcí lasery Trotec se optimálně hodí pro laserové gravírování a laserové řezání dřeva jako jsou například hračky, dekorativní předměty, umělecké . Predam novu rucnu okruznu pilu aj s nahradnym kotucom a Laserovym lucom. Možnosť gravírovania na: drevo, plast, bambus, guma, koža, rezať papier atď. Přesné a rychlé řezání a gravírování dřeva pomocí laserové gravírky Rayjet. Můžete řezat a gravírovat různé typy dřeva.


Rentabilné a rýchle rezanie tvrdého a vlhkého dreva s hrúbkou od mm. Laserové gravírovanie a rezanie je v dnešnej dobe najpraktickejší a. Drevo – môžeme gravírovať aj rezať – napr. Vzorka rezania laserom na stroji MicroStep Pri rezaní materiálov pomocou laserového lúča sa využíva vysoká koncentrácia energie laserového lúča. Gravírovanie a rezanie laserom (drevo) - drevo (krabice na víno, obrazy) Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko . Laserové popisovanie; Laserové gravírovanie; Laserové rezanie; Lasery plotrové; Laserové gravírovanie vstrekovacích.


Výrobou ze dřeva se zabýváme více než let. Za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, kterých v praxi s úspěchem využíváme. Laser-gravírování a řezání dřeva a jiných materiálů. Zabýváme se gravírováním a řezáním COlaserem do dřeva a překližky, ale také do plexi materiálu PMMA či do skla.


Laser se výborně hodí na výřez složitých tvarů z materiálů na bázi dřeva. Dosud jsme vyrobili lasery na výřez masivu, překližky, MDF, sololitu, balzy a dýh. COlaser je také vhodný ke gravírování dřeva, gumy, kůže, eloxovaného hliníku, skla, dvouvrstvých plastů apod.


Hlavními výhodami použítí laseru při řezání dřeva je rychlost a přesnost. Maximální tloušťka materiálu je u většiny řezatelných typů měkkého .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo