Chladiace boxy do auta

Chladiaci box Icetime Plus je ideálny pre celodenné piknik alebo výlet na pláž. Modro-šedá prenosná autochladnička Sencor SCM 4700BL. Je vybavená funkciami – chladením, ohrevom a .

Vyberte si Chladiace boxy a autochladničky podľa vašich požiadaviek. Prenosná autochladnička s funkciou chladenia i ohrevu Dve možnosti použitia: - v aute . Autochladnička, objem l, pre použitie v aute (napájanie V), pre napájanie 2V je. Termoeletkrické chladiace boxy majú spotrebu .

Vysoko praktický termoelektrický chladiaci box na – 1. Autochladnička Mobicool Gje idálním chladicím boxem pro využití v autě a . Chladiaca taška Coleman CAN COOLER s vyberateľnou plastovou vaničkou. Pasívny chladiaci box - chladnička, vhodný do auta ale aj prírody. Chladiaci box Campingaz Powerbox Plus 28L sivý.


Elektrický chladící box na připojení do zdířky autozapalovače s možností zvýšení chladícího účinku . Naše prenosné chladiace boxy sú výborným riešením pre bezpečný prevoz liekov, biologických vzoriek a krvných konzerv. Jediné riešenie je chladnička do auta, ktorá môže byť - termoelektrická, kompresorová alebo. Klasické chladiace boxy sa používajú s náplňou – chladivom vo.

Vďaka spoľahlivosti a kvalite patria autochladničky a mraziace boxy od firmy. Nabitý energiou i praktickými vlastnosťami chladiaci box Waeco CoolFreeze CF . Na zapojenie do cigaretového zapaľovača v aute alebo do zásuvky s a 2V. Pred použitím v aute ho možno predchladiť doma. Do cieľa ďaleko, vonku úpek a deti chcú nanuk?


Aj vy potrebujete mať z rôznych dôvodov pri ceste na letnú dovolenku v aute chladiaci box? Chladiace boxy značiek Campingaz a Waeco udržia Vaše potraviny v chlade. Termoelektrické autochladničky, - ľahké prenášanie (napríklad z auta do auta) - niektoré vedia aj.


Hľadáte kvalitné spotrebiče do kuchyne a domácnosti? Kuchynský ria kuchynské roboty, kuchynské doplnky, nože, grily, chladiace boxy od kultových výrobcov . Chladiace boxy, auto chladničky, termo boxy - tuning-in. Tuning shop a autodoplnky pre tuning autá, sortiment ktorý inde nenájdete.


Bezplatná inzercia, chladiaci box predaj a inzercia. Nabízím demontovaný kompletní plně funkční chladící box, včetně podlahy, chladícího agregátu, výparníku, termostatu a všeho potřebného k zapojení, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo