Obrázky na transfer

Transfer je vlastne prenos obrázku alebo slova z papiera na iný materiál, drevo, sklo, textil, keramika a podobne. Tu je na prenos obrázku použitý acetón, tiež to nejde s každým a dosť to pri práci. Dnes by sme vám chceli predstaviť techniku transfer, teda prenos obrázku na predmet.


Ide o techniku prenášania obrázkov alebo textu na rôzne predmety pomocou špeciálneho gélu. Prinášame Vám jedinečný Transferový roztok, ktorým si prenesiete. Transfer fotografie na textil - zošúchavacou technikou.


Takto môžete prenášať nielen fotky blízkych, no aj rôzne obrázky a motívy. Transfer gel 100ml na přenos textu nebo obrázku Stamperia,scrapbook, papir, vytvarne potreby, polymery, Cenit, Premo, Fimo, tvoreni s detmi, mixed media, . Bavlnenú látku (miesta kde budeme lepiť obrázok)natrieme transfer gélom pre textil, zn.

Stamperia Priložíme obrázky lícnou stranou a prstami poriadne . Explore kika ororo's board transfer obrázky on Pinterest, the world's catalog of ideas. Transfer písmo a obrázky on Pinterest, the world's catalog of ideas. Natrieme hrubšou vrstvou transfer gelu plochu, na ktorú chceme motív preniesť. Transfery a transferové obrázky pro přenos obrázků. Pomůcky a papíry vhodné pro transfer na dekorované předměty.


Transférové krajkové obrázky (obtisky), velikost aršíku 17x25cm. Veľmi sa mi páčia obrázky a nápisy na kadejakých nádobkách. Pýtali ste sa ma ako preniesť obrázok na drevenný povrch. Na niektorých typoch tlačiarní je v nastaveniach uvedené aj T-shirt transfer. Sada papírů určených k přenášení obrázků a fotek z Vašich inkoustových tiskáren.


Lehká technika přenosu obrázku na dřevo. Nafotila jsem pro Vás postup přenosu obrázku na dřevo, pouze s pomocí lepidla a vody. Značkový Transfer gel na přenos textu nebo obrázku, 75ml. Umožňuje přenést tištěné obrázky a motivy na jiný zvolený povrch jako např.


Foto Transfer Potch lepidlo pro přenos obrázků (2ml) - pro vytváření individuálních dekorativních foto-dárků a domácích doplňků - otevírá nové možnosti pro . V této kategorii naleznete transferové papíry a obrázky. Série - obrázků pro transfer na polymerovou hmotu s ´Vintage´ motivy z 30. Transfer gel na pevný povrch (drevo, kov, plast) , umožňuje preniesť vytlačené obrázky alebo fotky.


Na vystrihnutý obrázok naneste gel a nechajte zaschnúť . Dekorace svíček - Sada FOTO TRANSFER POTCH. Sada FOTO TRANSFER POTCH dekorace svíček Sada obsahuje: - 1x Foto Transfer Potch (ml), - 1x . BO DECO VINTAGE EFFECT+ je ideální pomůckou pro přenos tištěných obrázků z papírových podkladů, z papírů, novin, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo