Rolety na stupacky

Použitie roliet považujeme za najideálnejší spôsob prekrytia stúpačiek v bytovkách. Vďaka tomuto riešeniu budete mať dostatočný priestor pre rôzne údržbárske . Je to najideálnejší spôsob prekrytia stupačiek v bytovkách.

Po narolovaní rolety Vám vznikne dostatočný priestor pre rôzne . Plastová roleta na zakrytie otvoru do WC. Plastová roleta je vhodná aj na zakrytie priestoru s armatúrami v byte, ktoré sú umiestnené vo WC. Nie všetkým zákazníkom a do všetkých bytových WC sa hodia klasické rolety.

Ak otvor do šachty nie je rovnobežný alebo je kaskádový, plastové rolety sa . Sú to vlastne vonkajšie plastové rolety, ktoré však svojou konštrukciou, jednoduchosťou a hlavne cenou sú vhodné ako náhrada pôvodných umakartových . Zabezpečujeme vnútorné a vonkajšie žalúzie rôznych prevedení, rolety, markízy, sieťky proti hmyzu na vaše okná. Najjednoduchším riešením je prekrytie otvoru na WC v byte s plastovou roletou. Nie je to úplne dobrý materiál, ale na prekrytie otvoru Vám to úplne stačí, sme . Ja som z NR a velmi sa v tychto veciach . Sú na závesoch na magnetku, dobre sedia, vyzerá to super, je to lepšie ako rolety. Máme ich už rokov, fungujú bez problému, každý nám ich . Hej presne kvoli tomuto sme riesili tento priestor tak ako som vyssie popisala, kvoli prievanu, nakolko cez stupacku prefukuje a riadne, roleta by .

Pozerala, som nejaké príspevky ako ludia riesia stupacky. Vacsinou su to rolety alebo dvierka s obkladom. Stupačka bola predtým za záchodom ale teraz je vedľa umývadla a je. Za WC mám asi cm múrik a ostatné tvorí plastová roleta až po strop.


Rolety sa vyrábajú v rôznych farbách a väčšinou na mieru. Nevýhodou môže byť vyššia hlučnosť zo stupačky, prestup pachov a nemusí tiež . Predám za polovičnú cenu novú, bielu, plastovú roletu na zakrytie stupačky do WC na byte. Roleta je komplet so všetkýbubon, šnúrový navíjač, 2xkolajnice . Naša firma pôsobí na trhu od roku 19pod obchodným menom Jaroslav Markuš. Za rokov aktívnej činnosti sme nazbierali veľa skúseností a rozšírili sme . U tohto zákazníka bola použitá plastová roleta.


V našej ponuke máme rolety v hliníkovom a plastovom prevedení.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo