Starožitná kamna prodej

Inzeráty kamna v kategorii Ostatní starožitnosti a umělecké předměty bazar na Sbazar. Inzeráty kamna - aktuální inzeráty na Sbazar. Prodám 0Kč , Dolany Prodám kamna Prodám starožitná kamna, které jsou plně .

Prodám stará kamnaEKONO 40-léta,nutno udělat nový šamot,výška 80cm,hloubka 38cm,šířka cm,cena 7kč,k vidění v obci blízko Štětí. Stojí v zahradním domku a jsou nevyužitá. Jsou ve velmi slušném stavu - před rokem nový . Prodám ventilátor na kamna, nepoužívaný mam kachlová kamna a je na nich malá teplota, ideální.

Prodám Stará predválečná kachlová kamna spíše na náhradní díly kamna jsou ve špatném stavu některé kachle jsou poškozené. Nakupte výhodně v kategorii Vytápění - Kamna Aukro, největší obchodní portál. Americká kamna,historická kamna,starožitná kamna,american heating,harding,musgraves,columbian,stará kamna,hastings,red cross,antik ofen,gussofen . Stará kamna, americká kamna Počátky mojí práce spadají ještě do éry komunistického Československa, kdy jsem na jedné pražské půdě nalezl svoje úplně . Starožitná kamna, krbové obestavby nebo krbové nářadí v nabídce starožitnictví,. Nalézt nebo nabídnout zde můžete především starožitná kamna litinová a. Vinohradská galerie - Libor Koliba, výkup a prodej starožitností, restaurování . Prodám tato jedinečná holandská kamna firmy Jaarsma.


Stáří odhaduji na 110-1let,ale i přesto jsou nebývale zachovaná a vše je původní a funkční.

Prodám kachlová kamna o rozměrech V:18Š:cm rozměr jednotlivé kachle je 15xcm. Přikládací dvířka 23x25cm vybírací dvířka . Prodám starožitná funkční secesní kachlová kamna - již odborně rozebraná. Kamna byla vyrobena v již zaniklé kamnářské dílně v Ivančicích . Použitá, bazarová historická kamna, staré vzácné a starožitné krby, pece a krbová kamna na prodej, bazar, inzerce, inzeráty . Stará nebo starožitná kachlová kamna mají neodolatelný půvab.


V případě, že po nich také toužíte poohlédněte se v nabídce bazarů a antiků. Povrch je lehce zkorodovaný, ale jinak jsou plně funkční. Starožitná kamna, - 5Kč: PRODÁM plně funkční zachovalá kamna.


Jsou velmi hezká, bohužel pro nás nevhodná. Vhodná na venkov, či venkovsky laděný .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo