Predam chladiace zariadenie

Predám chladiace zariadenie na mlieko,nerezové,výrobca Pacovské strojárne, typ ZD6-01 2500L,súčasťou tiež kompresor a chladenie. Predám Chladiace zariadenie na mlieko,nerezové,výrobca Pacovské strojárne, typ ZD6-01 2500L,súčasťou tiež kompresor a chladenie. Predám chladiace viríny, značky ARNEG, kusy, dlžka jednej je metra.

Bezplatná inzercia, chladiace zariadenia predaj a inzercia. Bezplatná inzercia, chladiace zariadenie predaj a inzercia. Bezplatná inzercia, chladiaca vitrina predaj a inzercia.


Predám chladiace zariadenie na mlieko, nerezové,výrobca Pacovské strojárne,typ ZD6-01 2500L,súčasťou tiež kompresor a chladenie.

Predaj, montáž, inštalácia a servis klimatizačných a chladiacich zariadení. Vyhradené technické zariadenia - plynové, elektrické, tlakové, kotly, klimatizácie, . Predám chladiace zariadenie na chladenie vína na cca 50litrov vína. Predám chladiace zariadenie použivané mesiace.


Bližšie údaje: 190m+ 5stupňov Celzia Chladivo R404a kondenzačná jednotka OP- . Internetový obchod s profesionálnym chladiacim a mraziacim zariadením. Predaj chladiacej a mraziacej techniky pre živnostenské účely. Chladiacie agregaty: 1ponuka, inzerát o predaji nových a užívaných chladiacich agregatov — Autoline Slovensko.

Chladiace tanky rozných objemov; Náhradné diely pre chladiece tanky (Paco). Triediť podľa: Názvu Zotriediť produkty . Predam gopro dual charger pouzity max + bateria pre gopro hero + zadarmo k tomu frame plus ochrana sosovky. Dovod predaja kupa novej gopro black . Sme zmluvný partner firmy LINDR pre predaj výčapné techniky pre . Pre vozidla znacky IVECO predame diely s ochrannou znamkou IVECO Parts.


Výčapné zariadenie Lindr PYGMY je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva v domácom prostredí. Výčapné zariadenie je ideálny pre stánkový predaj,. Oficiálny distribútor chladiacich zariadení zn. Carrier a Alfa Laval Levická 9Nitra T: 095091. Predám chladiace zariadenie, j, Predám chladiace zariadenie, jednotka kompresor.


Bližšie informácie na telefóne: 09324611. Bazár pre presklenne chladiace vitriny na predaj nájdete u nás na Inzercia. Všetky firmy z oblasti Chladiaca technika - priemyselná v prehľadnom,.


Výroba a predaj chladiacich zariadení pre predajne potravín, mäsiarstva, bary a . Predam chladiace vitrini plinovy sporak a gastro zariadenie. Bratislavský kraj Predam ND na Avia Aa Aprevodovka praga , predna + zadna naprava komplet , valnikova nadstavba z hlinikovymi bocnicami a ine. Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás osloviť s ponukou na predaj veľmi kvalitných chladiacich, mraziacich a klimatizačných zariadení navrhnutých na mieru .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo