Biela dodavka kradne deti 2015

Pred pár dňami sa objavili informácie, že v Bratislave číhajú na deti únoscovia. Vedľa tej bielej dodávky zaparkovalo po čase auto z ktorého . Pred jednou zo základných škôl sa údajne pohybuje biela dodávka,.

Chýba: 2015Slovákov vydesili únoscovia v bielej dodávke: Kradnú ľudí priekupníci. Figurujú v nich deti a mladí ľudia, biela dodávka a neznámi podozriví ľudia. Strach z únosov je evidentný a miestni obyvatelia ľahko podľahnú . Biela dodávka, ktorú videli pri viacerých košických školách, kde mala núkať žiakom cukríky, naďalej spôsobuje obavy detí aj rodičov. Chýba: 2015Nové info: Biela dodávka unáša ženy!


Spolu s dvoma autami tam na ne striehne biela dodávka, ktorá ich vraj. Po tom, čo sa rodičia dvoch 10-ročných školáčok dozvedeli, že ich deti lákali do auta dvaja neznámi muži, poriadne sa vystrašili.

Teraz si chodia pre deti k škole, ostatné chodia vo dvojiciach. Podľa opisu chlapca, ktorý auto v Drietome videl, bolo fľakaté, prestriekané z bielej na čiernu farbu. Na sociálnej sieti Facebook sa objavil oznam, že biela dodávka unáša deti.


Rodičia boli v aute Citroën Jumper bielej farby. Príde nejaká najašená žena, že tutovka, biela dodávka, kradne deti. DD panebose nemala si tej vodky tolko pit.


Všetky vlasy som mal biele, za noc som ošedivel, čo som rozmýšľal, čo na mňa.

Komu poslúži, ak nás odsúdite do väzenia, aj keď sme nevinní a máme malé deti, ktoré nás potrebujú? Zhodnotenie zmien v slovenskej justícii v roku 2015 . Biele kone, konkurzná mafia, reťazenie osôb a firiem v rozpore s. ZOO a par zlocincov,politikov konaju zradu nevladnu ale kradnu,Kradnutie . Deti sme nechali doma, keďže boli ešte chlapci malí na takéto dlhé. Nájdete tu prekrásne biele pláže, ale i ostrov, kde sa natáčal. Vlastné deti som vychovávala tak, aby nikdy nerobili nič, za čo by sa raz.


Tak špinu a ten bordel vám robia biely a vybývavajú byty a kradnú vám. VIDEO: Milovník filmových áut vytvoril dodávku z animáku Scooby Doo. Dobrý deň, pán Fico, nechceli by ste ešte deti?


Schengenu začína byť pre Európu nezvládnuteľná úloha. Keď vidí biele športové, skáče tri metre do výšky a donesie si obojok,. Ako prvý túto firmu spomenul údajne spravodajský dokument „KOCÚR“, a to v kauze dodávky odpočúvacieho zariadenia pre Ministerstvo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo