Predam montovanu halu

K hale prináleží nakladacia rampa pred . Predám používaný lodný kontajner dĺžky a metrov aj viac kusov, vhodný napríklad ako sklad. Ponúkame na predaj jednopodlažnú komerčnú budovu - halu v lokalite.

Je mobilný, má oceľovú konštrukciu, podlaha vydrží nosnosť VZV. Predám montovanú halu vravím do sveta. Srdce mi pri tom krváca, táto hala totiž stála na začiatku môjho podnikania. To som začínal s čistením zeleniny as jej .

Bezplatná inzercia, montovana hala predaj a inzercia. Predám montovanú halu z oceľovo hliníkových profilov. Hala sa dá zmontovať za pár hodín,taktiež demontovať. Už nehľadajte predam montovanu halu 10x10xm, . Predám montovanu ocelovu konštrukciu na halu o rozmere dĺžka 27m, šírka 12m, výška 6m.


Predam samonosnu oblukovu montovanu Hupro halu. Nabízím novou montovanou halu o rozměrech šířka 6m x délka 9m okapová výška 3m z ocelové konstrukce opláštěné trapézovým plechem. Na základoch je podmurovka vo výške 2m.


Predam variabilnu hlinikovu halu (rozmery a oplastenie si urcite sami) vhodnu na pivne akcie,party alebo na uskladnenie tovarov.

Reality Holding + vám ponúka Ponúkame na predaj montovanú výrobnú halu 760mv priemyselnom obvode Prievidza. Ponúkame Vám na predaj skladové priestory Pezinok- Grinava. Na prízemí sa nachádza výrobná hala so sociálnym zázemím v ktor. Dohodou , Prostějov Pronájem HALY Nabízíme výrobní a skladové prostory k. Meziříčí Velkoplošná mobilní hala (25x50m)1250mProdám kvalitní mobilní . Prenajmem , predám zateplenú, temperovanú, montovanú halu rozmerov 1x m so sedlovou strechou, postavená na pozemku 964m2. Predám montovanú halu 9x9m, vý, Predám montovanú halu 9x9m, výška 4m na hrebeni 7m aj s podkladovými betónovými platňami.


Naším cieľom je ponúknuť, čo najflexibilnejší proces budovania tohto odvetvia a ponúknuť montované haly na mieru. Všetky firmy z oblasti Montované haly v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Predám oceľovú konštrukciu na halu, hangár x m, výška m Predám z nerealizovanej zákazky oceĺovú konštrukciu + opláštenie na halu( hangár ). Sezónne skladové haly sú ideálnym riešením pre akútne dočasné uskladnenie prebytkov výroby, . SR a ČR staviame oceľové montované haly a stavby pre mnoho použití. Mobilné haly a mobilné stany pre skladovanie nielen v priemysle.


Predaj a servis týchto vecí necháme na Vás, našich zákazníkoch. LLENTAB Vám postaví vhodné obchodné centrum, predajňu, predajnú halu, presklený . Spresňujúce informácie k inzerátu ; Ponukame na predaj montovanu halu na mieru aj s projektom a pozemkom o vymere 1000m2. Spoločnosť HUPRO TRADE SE Žilina ponúka montované haly.


Zabezpečíme komplexnú dodávku a montáž haly rôznych typov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo