Spirala na predohrev motora

Slúži na predohrev motora, kabíny a zároveň aj ako nabíjačka. Ak klesne teplota vody na 65°C vykurovacia špirála opetovne zopne. Predam predohrev motora na 230V, Vykom 1500W, jednoducha montaz,maximalna spokojnost, zariadenie vyrabane pre nemecky trh!

Vyhrievací element motora Defa; 600W; Leyland; Massey Ferguson; Perkins; Ursus; Volvo. Leyland 253; 2Massey Ferguson A4-248; A4-318; . ELEKTRICKÝ PREDOHREV MOTORA A KABÍNY Systém obsahuje tieto hlavné komponenty : element predohrevu motora ( špirála), elektronické ovládanie s . Normálne na 220V, tie vyhrievacie špirály su rôzne 500W, 1000W.

Tie spiraly od defy pre OI su na ohrev bloku motora, nie je to vo vodnom okruhu ako som mal na felde. Ohrievat to ohrieva, stojim vo dvore pri . Klasicka elektrická špirala napojená na zásuvku 220V, dáky spínač +. Tá špirála bola na varenie čaju v aute cez zapalovač ale podla môjho. Viete niekto, aký prídavný ohrev motora používa Ford v dieselových motoroch (konkrétne TDCi)?


Napríklad VW používa v TDI tri elektrické výhrevné špirály, . V závislosti na motore a vonkajšej teploty. V aute už mám elektrický ohrev a aj pomocnú vodnú pumpu, keď správne. Nabízíme elektrické předehřevy pro ohřev motorů - předehřevy chladící kapaliny, topné spirály pro ohřev oleje a paliva, ohřívače autobaterií a hladinoměry.

Pouzivam to uz pri prvych mrazoch, mam 550w predohrev motora +. Mam spinacie hodiny nastavene na zapnutie spiraly hodky pred . Nezávislé kurenie - predohrev motora na 220V s permanentnym obehovym cerpadlom. Klesne teplota vody na 50°C topná spirála sa opatovne zapne. Zariadenie slúži ako doplnkový produkt v zimných obdobiach na zohriatie odstaveného vozidla. Jo to se dá koupit ale dá se to zabudovat jen do novějších motorů co mají v bloku.


Ohrev zo špirálou z rychlovarnej kanvice 2200W (eur cela kanvica). Narazil som na internete na zaujímavú alternatívu, ktorá nám poslúži na predohrev motora a tým pádom skorší ohrev interiéru v zime, ale treba . Takže ten prídavný ohrev motora by mala biť špirála ktorá prihrieva chladiacu kvap. Jakmile dáte auto do zásuvky voda v bloku motoru se začne ohřívat.


V, kód motoru D4F Gmůžete mi prosím doporuči jaký ohřev použít a jeho cenu? Fotovoltaický systém na ohrev vody - túto zostavu je možné pripojiť k ľubovoľnej vykurovacej špirále s výkonom 2-3kW, umiestnenej v akomkoľvek zásobníku. Chcem zase pouzit prietokovy ohrev, namiesto spiraly do bloku . Ten predohrev vody je rieseny iba teplovodnym kurenim,ziadna spirala . Toto môžem považovať za nanajvýš rizikové (prerazenie špirály), na 12W je to strašne malé a a bude . As AEL motorom ma takyto ohrev, ak ano, kde. HCto elektricke topenie je akoze spirala niekde za vymennikom tepla v tom .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo