Masážne podložky na chrbát

Masážna podložka chrbta a nôh, pomocou ktorej si môžete dopriať cielenú intenzívnu masáž pre skvelý pocit uvoľnenia napätých svalov. Masážna podložka Shiatsu, technológia SensaTouch, masáž chrbta s nastaviteľnou dráhou, diaľkový ovládač, voľba vyhrievanie, prednastavené masážne . Masážne podložky a masážne postele pre komplexnú masáž Vášho unaveného.

Pokiaľ idete autom, váš chrbát a teda i chrbtica sa pohybujú v pásme z oboch . Mikroprocesorová masážna podložka s magnetickou terapiou MEDIWEL MWL 1200. INRAred-VARIO II je luxusná masážna podložka patriaca do prémiovej triedy. Je možné zvoliť si jednu zo masážnych zón - zátylok, chrbát, kríže, zadok so .

Skvelá shiatsu masáž na uvoľnenie bolesti chrbta, skladom na predajni v Trnave. Masážna tepelná podložka shiatsu jade nefrit Masážny prístroj Jademax spája. MCN je prístroj pre efektívnu shiatsu masáž chrbta, krku a . Lanaform TONIC MASS, masážna podložka Tonic Mass masážna podložka. Relaxačná Shiatsu masáž chrbta Upokojujúca rolovaci.


Masážna podložka Medisana ecomed MC-85E. Shiatsu masážna podložka pre masáž chrbta, krku. Masážna podložka chrbta a nôh Cielená intenzívna.


Masážne podložky pre komplexnú masáž vášho tela za nízke ceny.

Skvelá podložka Homedics HMDCBS-10je určená na masáž chrbta, ramien a sedacích svalov. Je vybavený masážnymi programami s rôznou intenzitou, . Kvalitné masážne podložky, ktoré uvoľnia Vaše svaly, pomôžu telu odbúrať stres a odľahčia. Krk a šija Chrbát Nohy Celé telo.


Masážna podložka je ideálna do každej domácnosti a kancelárie vďaka svojim rozmerom a . Parametre: vibračných článkov, masážnych programov, samostatne nastaviteľné, úrovne intenzity masáže, masážne zóny pre prostredie krku, chrbta, . V našej ponuke nájdete masážne vaničky, masážne prístroje, vyhrievacie podušky, aroma difuzéry a iné. HOMEDICS BMSC 500 shiatsu masážna podložka. Masážne podložky pre vaše zdravie, pohodlie a relax.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej výhodou je, že nemusíte vyvíjať žiadne úsilie, ak sa chcete zbaviť bolesti chrbta. Jednoducho si na podložku ľahnete alebo priložíte na bolestivé miesto a . Vyberte si Masážne prístroje podľa vašich požiadaviek.


Porovnanie cien e-shopov, hodnotenia od zákazníkov pre produkty kategórie Masážne prístroje. COMPEX masážna podložka Shiatsu do auta KW-9www stranka produktu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo