Samot do kachli

Dekoračný šamot sa používa na murovanie izbových a záhradných krbov, otvorených ohnísk, vykurovacích kotlov, kachlí a pecí. Hladké šamotové dosky a tvarovky sú vyrábané z šamotu v kvalite HBO +. HBO + je špeciálny Kachliarsky šamot, ktorý možno použiť vo.

Detaily; Vlastnosti; Názory zákazníkov. Akumulačný, izolačný materál a šamot k obstavaniu krbových vložiek, pecí. Interiérové krby, záhradné krby, komínové systémy pre Vás na KRBEX Pezinok, . Teplosálavé steny kachlí a stavaných šporákov, cez ktoré sú vedené spaliny, robím zásadne dvojvrstvovo a to z dôvodov: väčšej eliminácie .

Použitie: Žiaruvzdorné šamotové tvarovky v triede RS sú vďaka vysokej žiaruvzdorosti a vyššej . Slúži na opravu pecí, krbov, kachieľ a iných tepelne namáhaných vykurovacích telies. AMOT,Šamotová deska,šamotová kamnářská deska,deska do krbovek. Pokiaľ je šamot iba prasknutý, nie je dôvod na jeho okamžitú výmenu.


Samotná prasklina šamotu nemá žiadny vplyv na horenie ani na životnosť kachlí. Výmurovka je z keramických kachlí a šamotu. Prikladacie dvierka sú zdvojené: vnútorné sú liatinové so sklotextilným tesnením, vonkajšie z nehrdzavejúcej .

Aj Vám sa už stalo, že Vám praskol šamot v krbe, krbovej vložke alebo peci a nevedeli. Hrozí nebezpečenstvo prepálenia konštrukcie kachlí. Tento šamot vďaka svojim vlastnostiam je obzvlášť vhodný na výmurovky krbov, kachlí a pecí. Používa sa na lepenie žiaruvzdorných stavebných materiálov, akými sú šamot, vermikulit alebo kremičitano-vápenatých materiálov. Sme najväčším výrobcom keramických kachlí na Slovensku.


Pri výrobe používame najkvalitnejšie materiály a technológie, ktoré zabezpečujú farebnú stálosť a . Na vytvrdnutie pri nižších teplotách, je potrebný prídavok vodného skla v pomere 1:( šamot : vodné sklo ) . Problém nastáva vtedy keď šamot vypadáva alebo sa rosypáva a je obnažená konštrukcia krbových kachlí,vložiek. Pokial je priamemu žiareniu vystavený . Náhradní díly-THORMA-,Predaj cez eshop Kachle, krbové kachle, kozuby, pece, kúpeľne, voda - kúrenie - plyn, ohrievače, radiátory. Saturn; 1- Jupiter; 1- Radiant; 1- . Kachle sú opláštené lakovaným plechom, keramikou, kachľami, prírodným brúseným. V prípade likvidácie kachlí sa šamot, vermeculit, sklo a tesnenie dajú do . WAMSLER Náhradní šamot zadní 1007Balení kus Vhodné pro tyto kamna.


WAMSLER Náhradní šamot boční přední 100044. Podobne cm šamot znesie roky teploty v ohnisku, ale 2. Kombinované krbové kachle s teplovodným výmenníkom sú určené na .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo