Kované brány cena

Konečná presná cena bude stanovená po zadaní požiadavky emailom alebo telefonicky. Vitajte na našej on-line stránke - kované brány, ploty,- Gajary. Cena je vždy uvedená za m ktorú Vám systém vypočíta podľa Vaších rozmerov otvoru brány .

Poskytujeme zameranie, dovoz a montáž kovaných výrobkov a pletivových. Brány vyrábame jednokrídlové, dvojkrídlové,. Kované ploty - spoľahlivý a skúsený partner pre realizáciu kovaného plotu, kovaných brán za najnižšie ceny, Bratislava, Nitra, Trnava.


Bezplatná inzercia, kovane brany predaj a inzercia.

PLOTY BRANY ZABRADLIA z Polski - rozumna cena. Kované brány za najlepšie ceny na predaj a kúpu online. Bezplatná inzercia, kovane ploty predaj a inzercia. Kované brány, ploty, zábradlia a schody.


Pre Vašu prvú informáciu o cene za výrobu diela slúži tento cenník. Obsahuje však len základné typy vzorov, ktoré možno u nás realizovať. Vitajte na stránkach rodinnej firmy Alojz Gočal - Kované ploty.


Kvalita, poctivosť a cena, to je naša filozofia v heslách.

Samonosná posuvná brána-ZNIŽENÁ CENA na všetky sety. Každý rám je zhotovený z uzavretých oceľových profilov. Povrchová úprava: Pokud jste zvolili oklepávané provední, patina je na přání ke zvolené barvě v ceně.


Akcie Výpredaje Garážové brány Kované ploty a brány Hliníkové ploty a brány Cenník. Využite práve teraz akciové ceny kvalitných značkových motorov od Talianskej firmy KEY aj s montážou. Kované brány a ploty sú tradičné oplotenia,okrasné oplotenia. Pri dnešnej výrobe kovaných brán sa použivajú kované polotovary,čím sa cena dostala na dol . Kované plotové výplne zinkované a práškovo maľované za najlepšie ceny. Kované brány a bránové systémy s dovozom a odbornou montážou.


Malá bránka (šírka cca 1m, výška 5m) – cena sa pohybuje od 100- do 2EUR podľa náročnosti . Kované a nerezové polotovary pre zámočnícke dielne a veľkoobchodné predajne. Taktiež predávame nerezové polotovar, pohony na brány a garážové brány. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


JEDINEČNÁ ZÁRUKA ROKOV NA VŠETKY OPLOTENIA zn. Pre všetky objednávky v cene nad 1€ v rámci Slovenska zasielame zdarma. Kované i kovové ploty sú vhodným riešením pre bezpečie rodinného domu a majetku, pretože sú pevné a tvárne.


Přinášíme Vám sériově vyráběné ploty, branky i brány jak křídlové tak samonosné, za cenu, kterou vám nikdo nenabídne ! Kované ploty a kované brány dodávají Vašemu domu jedinečný charakter. Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo