Regulacia horenia krbu

Automatická regulácia horenia od firmy Tatarek vo výraznej miere šetrí spotrebu paliva a kúrenie v krbe sa výrazne optimalizuje. Automatická regulácia prívodu vzduchu je určená k optimalizácii procesu spaľovania v krbe, ktorého súčasťou je prív. Regulácia ecoKOM 2pre automatickú reguláciu horenie je moderné elektronické zariadenie na zabezpečenie optimalizácie spaľovania v krbe a peci s .

Automatická regulácia horenia je elektronické zariadenie, ktoré riadi proces horenia. Tým zaistí vyrovnaný tepelný výkon krbu, zníži potrebu prikladania a tiež . Automatická alebo elektronická regulácia horenia je inteligentný systém vyvinutý na reguláciu prívodu vzduchu a odtoku spalín počas horenia v krbe alebo peci. INTELIGENTNÁ ELEKTRONICKÁ REGULÁCIA HORENIA V KRBOCH A KACHĽOVÝCH PECIACH vyrobená na Slovensku.

Dobrý večer riešim akurát veci okolo krbu a hľadám info okolo auto regulácie horenia. Mame sa rozhodnut, ci zabudovat do kachlovej pece elektronicku regulaciu. Najnutnejsia priprava stoji cca 280€, celkovo, ak to ma . Elektronické regulácie pre ovládanie krbov a pecí. Regulátor horenia RT OM Grafik Titán - vzduchová klapka o 1mm . Automatická regulácia horenia je riadená elektronickou riadiacou jednotkou, ktorá porovnáva okamžitý priebeh horenia s programom optimalizácie spaľovania . Grand ECO je ekonomickou verziou elektronickej regulácie horenia krbov a kachľových pecí.


Počas kúrenia optimalizuje proces horenia priebežným . Na zabezpečenie optimálnych hodnôt emisií a komfort obsluhy krbu alebo pece. Elektronická regulácia horenia znamená komfort obsluhy a . Na presné a efektívne regulovanie už nie je potrebné myslieť, o všetko sa postará automatická regulácia horenia. Automatická regulácia horenia kontroluje . Regulácia horenia EAS (elektronické riadenie horenia) od firmy Brunner ponúka. Pri kachľovej peci alebo krbe sa dá na základe ovládania pece horenie . Elektronická regulácia horenia je pre mnohých zákazníkov aj v dnešnej dobe niečo, čo považujú za zbytočné pretechnizovanie krbu, či pece. Odporúčam skontrolovať aj prívod vzduchu na horenie.


Regulátor airKOM 2je moderné elektronické zariadenie s grafickým displejom na. Náradie a doplnky, ktoré vám uľahčujú používanie – nehorľavá podložka pred krb, nádoba na drevo, nádoba na popol, automatická regulácia horenia, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo