Nadievacka klobas

NOVÁ NEPOUŽITÁ nerezová plnička Prestige Zurich Professional na klobásy, jaternice a iných mäsových výrobkov. Predám NOVÚ stojatú nerezovú BIO plničku Fermier na klobásy, jaternice a iných mäsových výrobkov.

Nerezová plnička klobás rôznych veľkostí s príslušenstvom. Kvalitná a robustná konštrukcia z nerezovej ocele, vzduchový ventil. Plnička na klobásy v profesionálnej kvalite s obsahom cez kg má kovové prevody, pretlakový ventil, výklopný zásobník a nástavce rôznych veľkostí.


Kategória Piestové narážky ( plničky klobás ), Internetový obchod pre domáce zabíjačky.

Plnička jaternic a klobás nerezová stojanová objem 3l Obsahuje: upínanie na stôl, nádstavce priemeru mm, mm, mm, vnútorný priemer 11cm, výška .

Plnička pístová, plnění a výroba klobás, jitrnic. Plnička jaterníc a klobás stojatá nerez. Plnička na jaternice a klobásy ks nástavce v rôznom priemere. Kvalitná plnička klobás a jaterníc za skvelú cenu , Kuchynka Ninka , Hollého 6 Michalovce. Najlacnejšie kotliky na guláš, kotliny, paráky, trojnožky, horáky.


Plnička na jitrnice a klobásy Plnička ruční o obsahu vyklápěcího nerezového válce litry, svorka na uchycení kovového těla k pracovní desce, plastové . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . NOVÁ NEPOUŽITÁ nerezová plnička Prestige Zurich Professional na klobásy, jitrnice a jiných masných výrobků. Nabíječka na jitrnice - pocínovaná Kovo HB. Popis: Plnička na jaternice a klobásy litre Ručná plnička s obsahom vyklápacieho nerezového valca litre je upevnená k drevenej základnej doske, 2. Po naskrutkovaní je mlynček pripravený na výrobu klobás alebo jaterníc.


Plniaci nátrubok a vymedzovací krúžok musia byť odolné proti korózii. Delo na klobasy na predaj v bazároch: Narážka na klobásy (V texte), Mlynček na mäso - aj - Mlynček na mäso (27), miniatury (Nabídněte), Tlakove delo . Najlacnejšie Kotlíky na guláš - kotliky, kotliny, horáky. Obrázok Plnička jaterníc a klobás s prevodom litre.


Inzerát byl již odstraněn, vypisuji poslední vložené inzeráty. Bazar strojů, Predám úplne novú značkovú plničku klobás REBER. Vybalená zo škatule len za účelom fotenia.


Talianská výroba, žiaden odpad z Číny na pár . Plnička na jaternice a klobásy z nerezu stojatá l. Plnička na jaternice a klobásy z nerezu stojatá. Opis: Plnička na jaternice a klobásy z nerezu stojatá. Nabízím k prodeji celo nerezové novou míchačku masa na salámy klobásy a vše ostatní z řeznické výrob.


Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo