Ako dlho pouzivat medzizubnu kefku

Medzizubná kefka zachytí efektívne všetok zubný povlak, no čistenie ostáva šetrné k ďasnám. Ako správne používať medzizubnú kefku - detailne. Akú veľkosť medzizubných kefiek používať?

Ako často by sa mali medzizubné kefky používať? Dobry den, chcela by som sa opytat ako dlho sa ma kefka pouzivat? Voľba správnej veľkosti medzizubnej kefky je prvým krokom ku správne vyčisteným zubom.


Pri výbere medzizubnej kefky pre medzizubné . Len medzizubná kefka, ktorá správne vyplní celý medzizubný priestor zaručí úspech! Ak budete správne používať medzizubné kefky, problém s krvácaním sa . Dobrá medzizubná kefka potrebuje dobrý držiak.

Držiaky CURAPROX boli vyvinuté špeciálne pre použitie jemných medzizubných kefiek v . Medzizubnú kefku treba používať aspoň raz za deň, podľa možností po večeri. Najmä na začiatku je to najlepšie robiť v rovnakom čase. Neviem, ci ta doktor naucil aj spravnu techniku pouzivania medzizubnej kefky, jej pouzivanie nema boliet.


Kedy treba používať zubnú niť a kedy medzizubnú kefku? Balenie ks medzizubnej kefky Curaprox CPS je vhodné na čistenie interdentálnych priestorov o veľkosti. Ako používať medzizubné kefky Curaprox: .

Ráno si vystačíte s kefkou, večer pridajte medzizubnú kefku. Spočiatku môžu ďasná trochu krvácať, ale pri správnom používaní to nepotrvá dlho. Bežnou zubnou kefkou si vyčistíme aj pri pravidelnom umývaní zubov ráno. Na jeho vyčistenie je potrebné používať špeciálne medzizubné kefky. V tomto videu sa dozviete viac ako medzizubné kefky používať.


Výrobcovia zubných kefiek v súčasnosti používajú výhradne syntetické vlákna, lebo tieto. Prírodné vlákna sú ideálnou živnou pôdou pre baktérie, kvôli tomu, že dlho schnú. Je preto nutné doplniť čistenie o použitie medzizubnej kefky. Je nutné podstúpiť dentálnu hygienu v ambulancii alebo stačí používať ústnu. Odstraňujeme ho zubnou kefkou tak dlho, pokým nie sú zuby čisté.


Ak neviete kontrolovať silu, ktorou tlačíte na zub, chyťte si kefku radšej do ruky. Ako dlho to bude, to už záleží len na vašej šikovnosti. Je vhodná pre ľudí, ktorí majú veľmi stesnané zuby a aplikácia medzizubnej kefky je prakticky nemožná.


Je však dôležité naučiť sa ju používať správne a nespôsobiť si . Potom som dlho nosila fixný strojček, zuby . Patria k nim dentálna niť, medzizubná kefka a jednozväzková alebo „single“ kefka. Zubnú niť treba vedieť používať, inak si poraníte ďasná. Všetci vieme, že zuby si čistíme zubnou kefkou.


Aj pri výbere týchto pomôcok vie správne usmerniť odborník, ktorý pomocou špeciálnej sondy určí potrebnú hrúbku medzizubnej kefky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Jablonka trhy otvaracie hodiny

Agátové drevo na kúrenie

Valec na ohrev vody na pevne palivo